Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a nők jobban viselik a magányt mint a férfiak?
Eddig csak a férfiaknál látom h annyira ki kezdo őket a magány,hogy inkább teória gyartasba kezdenek es maguk mentesere inkabb kitalalnak mindenfele maguknak es naluk sikeresebb ferfiaknak jelzőt:incel,chad,kulonbozo pill stb...
A noknel erdekes modon nem tapasztaltni ezt meg sohasem lattam h itt nő a femcel jelzőt hasznalta volna magara...
10-12-es. Tudom hogy egy és ugyanaz a válaszoló vagy! Mikor hagyod már abba ezt a vér feminista férfigyűlölő propagandádat? Marhára kontraproduktív!
A nagy számok törvénye alapján 1-2% eltéréssel pontosan annyi az életképtelen nő mint az életképtelen férfi. Jó lenne ha már leállnál a folytonos férfiak ekézéséről. Ezzel gyűjtögeted a pontjaid?
Képzeld, én meg sokkal több szélhámos, világi krva nőt látok mint szélhámos férfit. Na ilyenkor mi van? A férfiak életképtelenek? Hol? Itt a gyk-n? Pár idióta provokatív kérdésből szűrted le?
Ilyenkor bammeg úgy melléd tenném magam, és vessük már össze ki mit ért el pl. az iskolázottság, munka, sport, közösségi, tudományos, természetvédelemmel kapcsolatos, fejlesztői, szolidaritási stb. területen. A férfiak sz*rok... blablabla, a férfiak életképtelenek....blablabla... a férfiak agresszív bunkó álatotk blablabla... ez mind csak blablabla! Meg mesélj már arról, hogy itt Magyarországon mennyire is vagy elnyomva? Vagy a férfiak mennyire nyomnak el napi szinten? Vagy hogy a médiában, a sportban, a párkeresésben, a házasságban, a munkában mennyire korlátoznak téged?
Tehát ne a levegőbe beszélj, hanem konkrét és egzakt tényekkel, adatokkal támaszd alá. Az hogy te hallottál valamit nem releváns. Hallani én is meg mások is sok mindent hallottak!
Te az agyhalott férfiakra koncentrálsz valami személyes sértés miatt,majd ezt ráhúzod a férfi társadalomra. Ja, a te barátod mindenben tökéletes, tehát te nem általánosítasz.
Mondok mást! Holnap beidézlek a bíróságra, hogy támaszd alá a véleményed! Mit húznál elő? Elhiszem hogy egy feminsta társaságban vagy itt a gyk-n a női többség miatt pozitív a megítélésed, de gondolom hogy egy random nagyszámú társaság előtt f2f nem mernéd előadni a nagy női szabadságharcost. Többek között mert nincs is miért! Arra vagy csak jó, hogy keverd magad körül a sz*rt. Meg arra, hogy a nyugodt emberek agyvizét feltold teljesen feleslegesen!
Mert a nőknek több nemszexuális szoros kapcsolata van. Barátnők, rokonok, szülők, stb... A nőknek általában egy csomó emberrel van szoros bizalmi kapcsolata.
A férfiak kevésbé nyílnak meg a saját barátaiknak. Ha két nő ölelkezik és megpuszilják egymást, az "normails" ha két férfi teszi ugyanezt, az "b*zis". A férfiak egy csomó érzést és gyöngédséget csak szexuális-romantikus kapcsolatban mernek vagy tudnak megélni. Ez szerintem eléggé szomorú egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!