Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyárakban dolgozó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyárakban dolgozó fiatal lányok(20-30), hogy reagálnának ha egy irodában dolgozó fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 13:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%
Én szintén azt látom, melós lányoknak, dohányboltos csajoknak a helyi nagymenő kell, aki agresszív állatokra gerjednek. Egyik sem jól szituált, normális ,csendes srácok kellenek nekik. Meg tipikus helyi bűnözőt hamarabb összejönnek, mint egy inges mérnök fiúval.
2022. nov. 7. 08:18
 32/39 anonim ***** válasza:
81%

A sori melós lányok tényleg eléggé el vannak szállva maguktól, adottságaikhoz képest sokkal jobban, mint az egyetemista lányok.

Utóbbiaknál némiképp nagyobb eséllyel jelenik meg az értelem szikrája.

Hosszútávú kapcsolatra, házasságra egyik nőtípus sem alkalmas.

Üdv, egy csúnya-ronda, élet alól felmentett villamosmérnök.

2022. nov. 7. 09:00
 33/39 anonim ***** válasza:
89%

Harmincas!

"mellette levelezőn jártam jogász szakra." - ilyen szak nincs, ilyen kar van. Gondolom, kiváló eredménnyel végezted el, és most a Legfelsőbb Bíróság vezető fogalmazója vagy.

Igen, erről beszéltünk, bunkó, beképzelt kis hercegnő.

2022. nov. 7. 09:31
 34/39 anonim ***** válasza:
89%
A 30-as válaszoló a tökéletes példa arra h milyen is egy sori melós nő. Beképzelt, másokat lenéző, és még le is írja...nem kell mást mondani, egy ilyen komment bizonyít mindent.
2022. nov. 7. 12:08
 35/39 anonim ***** válasza:
16%
Hát én tapasztalatom azok egy külön faj a gyári munkás csajok többség kapható az ilyesmire nagyon meg se kellett erőltetni magam, utánna persze kiderül hogy fél üzem végig ment már rajtuk mély érzelmi kapcsolatot ne várj tőlük néhány dugás és next.Én több gyárba dolgoztam már mint szervizes általában ez ment ahogy belépek egyből tudom ki az olyan csaj aki kapható lesz
2022. nov. 10. 13:54
 36/39 anonim ***** válasza:
15%
Plusz még 30-45 korosztályt még könnyebb becserkészni bár ott már nagy a szórás kinézetben
2022. nov. 10. 13:55
 37/39 anonim ***** válasza:
81%
7es és 12essel egyet tudok érteni. Nem mindenki ilyen, de a többség igen. Hangosak, ovis módon veszekednek, klikkesednek. Lenéznek mindenkit, aki nem fizikai munkás, mert az ugye nem dolgozik. Sok rosszindulatot, butaságot lattam. Voltak kivételek, de kevesen.
2022. nov. 10. 18:59
 38/39 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól néznek ki, megszokták, hogy egy csomó férfi koslat utánuk, képzettségtől, gazdaságtól, intelligenciától függetlenül, mert "jaj, de szép", meg "ne a diplomájával fogok este dugni, höhö". Innentől kezdve az a kérdés, hogy:

- foglalt-e, és ha igen, erkölcsös-e?

- bejön-e neki a srác külsőre, ill. belsőre (ha meg tudta ismerni, mert van olyan projekt, amin közösen dolgoznak, egy egységben vannak stb.)?

- anyagias-e?

- az a típus-e, aki komplexusos? (mert abban az esetben lehet olyan reakció, hogy "biztos csak hülyít", "mit akarna egy ilyen tanult férfi tőlem?"

2022. nov. 18. 13:22
 39/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mit vagytok úgy oda. Férjem mérnök és én nem esek hasra előtte.

Viszont ő sokszor mondja hogy felnéz rám, meg hogy büszke rám, és hogy hihetetlen memóriám van, ő meg csak 3asokkal szenvedte végig a középsulit utána meg vért izzadva szerezte meg a diplomáját. Azt is mondta hogy örül neki hogy a gyerekünk az én eszemet örökölte.

Ezzel azt akartam érzékeltetni hogy nem minden a végzettség, ő felnéz rám 12 éve.

2022. nov. 18. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!