Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyárakban dolgozó fiatal lányok(20-30), hogy reagálnának ha egy irodában dolgozó fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?
A sori melós lányok tényleg eléggé el vannak szállva maguktól, adottságaikhoz képest sokkal jobban, mint az egyetemista lányok.
Utóbbiaknál némiképp nagyobb eséllyel jelenik meg az értelem szikrája.
Hosszútávú kapcsolatra, házasságra egyik nőtípus sem alkalmas.
Üdv, egy csúnya-ronda, élet alól felmentett villamosmérnök.
Harmincas!
"mellette levelezőn jártam jogász szakra." - ilyen szak nincs, ilyen kar van. Gondolom, kiváló eredménnyel végezted el, és most a Legfelsőbb Bíróság vezető fogalmazója vagy.
Igen, erről beszéltünk, bunkó, beképzelt kis hercegnő.
Ha jól néznek ki, megszokták, hogy egy csomó férfi koslat utánuk, képzettségtől, gazdaságtól, intelligenciától függetlenül, mert "jaj, de szép", meg "ne a diplomájával fogok este dugni, höhö". Innentől kezdve az a kérdés, hogy:
- foglalt-e, és ha igen, erkölcsös-e?
- bejön-e neki a srác külsőre, ill. belsőre (ha meg tudta ismerni, mert van olyan projekt, amin közösen dolgoznak, egy egységben vannak stb.)?
- anyagias-e?
- az a típus-e, aki komplexusos? (mert abban az esetben lehet olyan reakció, hogy "biztos csak hülyít", "mit akarna egy ilyen tanult férfi tőlem?"
Nem tudom mit vagytok úgy oda. Férjem mérnök és én nem esek hasra előtte.
Viszont ő sokszor mondja hogy felnéz rám, meg hogy büszke rám, és hogy hihetetlen memóriám van, ő meg csak 3asokkal szenvedte végig a középsulit utána meg vért izzadva szerezte meg a diplomáját. Azt is mondta hogy örül neki hogy a gyerekünk az én eszemet örökölte.
Ezzel azt akartam érzékeltetni hogy nem minden a végzettség, ő felnéz rám 12 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!