Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyárakban dolgozó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyárakban dolgozó fiatal lányok(20-30), hogy reagálnának ha egy irodában dolgozó fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 13:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%

Az attól függ, bejössz-e neki.

Csak azért mert mérnök vagy, még nem fognak hasra esni.

2022. nov. 6. 14:52
 12/39 anonim ***** válasza:
78%
11: valószínűleg csak azért mert mérnök vagy, már eleve le fognak írni, meg utálni fognak, mert ezek között a nők között él az a mentalitás, hogy aki nem a soron robotol egész nap mellettük, az "nem dolgozik semmit". Ezek lenézik azt, aki nem sori melós. Tehát nemhogy hasra esni nem fognak, hanem még egyenesen hátrány is náluk, ha te kvalifikáltabb vagy.
2022. nov. 6. 14:58
 13/39 anonim ***** válasza:
59%
12 elég putri gyárakban dolgozhattál eddig. Én 2be voltam, sehol nem voltak ilyenek a nők meg a férfiak se (egy két kivétellel).
2022. nov. 6. 15:01
 14/39 anonim ***** válasza:
64%
Jajj, hagyjuk már, hogy putri meg nem putri gyár.....mi az elit gyár? És a kis melós miért van ott? Mert ennyire vitte és kész!
2022. nov. 6. 15:03
 15/39 anonim ***** válasza:
81%
13: vagy 5-6 gyárban megfordultam már, persze magyarázhatod hogy putri gyárak meg máshol nem ez van, de a valóság az, hogy a sori melós az mindenhol sori melós, ahogy a buszmegállós késes sziauram is mindenhol ugyanaz, a többi csak duma. Lehet, hogy te 2 gyárban nem találkoztál ezzel, mert szerencséd volt. Én az Audiban is ezt tapasztaltam, bár ott eleve nincs sok nő, viszont ott is ugyanilyenek. A többit meg hagyjuk is (pl. Continental).
2022. nov. 6. 15:03
 16/39 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos én is ezt láttam, az ilyen nők nagyrésze beképzelt, lekezelő nő, meg nagyon buta egyik sem elit ember, jól szituált nő. A dohányboltban dolgozó lányok is hasonlóak.
2022. nov. 6. 15:09
 17/39 anonim ***** válasza:
69%

14 van különbség gyárak között is. Meg mérnökök között is.

Én 2000 fős gyárba dolgoztam 5 évet, ebből 4 évet műszakvezetőként (nem csak 20 emberért "feleltem"). (Oda 20bó 10 embert vettek csak fel, van ahova minden jötmentet).

Ez a mentalitás tényleg nagy inteligenciára utal h általánosítunk.

Az a mérnök termelésvezető lett. Egyáltalán nem egy felszínes hülye, de a legtöbb azért mer mérnök azt hiszi hogy olyan igen nagy szám. Most akkor az összes mérnök hülye?

Nem nagyon hallottam anno munkatársaktól ilyet, h aki nem soron van az nem is dolgozik pl.

Meg ezek, te nézed le inkább őket...persze nekem ettől se jobb se rosszabb nem lesz.

A másik, h nem egy diplomás dolgozik ott, mer nem tud elhelyezkedni vagy épp szarabbul keres mint ott a gyártósoron.

Volt osztályzársak közül is hányan nagyra voltak magukkal, h ennek annak tanul aztán nem vitte ugyan úgy semmire. Na az ilyenek szoktak általában a olyanok lenni, mint amiket te írtál.

2022. nov. 6. 15:12
 18/39 anonim ***** válasza:
32%

Dolgoztam soron (átmenetileg), a legtöbb mérnök még köszönni se tudott annyira imtrligens.

Mellesleg a legtöbb elé csúnya és ful kockák.

2022. nov. 6. 15:21
 19/39 anonim ***** válasza:
61%
Na a tizennyolcaska itt is van. Maga az értelem!!
2022. nov. 6. 15:28
 20/39 anonim ***** válasza:
30%
19 hiába puffogsz, a legtöbb ronda akit láttam v ismerek.
2022. nov. 6. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!