Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyárakban dolgozó fiatal lányok(20-30), hogy reagálnának ha egy irodában dolgozó fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?
Az attól függ, bejössz-e neki.
Csak azért mert mérnök vagy, még nem fognak hasra esni.
14 van különbség gyárak között is. Meg mérnökök között is.
Én 2000 fős gyárba dolgoztam 5 évet, ebből 4 évet műszakvezetőként (nem csak 20 emberért "feleltem"). (Oda 20bó 10 embert vettek csak fel, van ahova minden jötmentet).
Ez a mentalitás tényleg nagy inteligenciára utal h általánosítunk.
Az a mérnök termelésvezető lett. Egyáltalán nem egy felszínes hülye, de a legtöbb azért mer mérnök azt hiszi hogy olyan igen nagy szám. Most akkor az összes mérnök hülye?
Nem nagyon hallottam anno munkatársaktól ilyet, h aki nem soron van az nem is dolgozik pl.
Meg ezek, te nézed le inkább őket...persze nekem ettől se jobb se rosszabb nem lesz.
A másik, h nem egy diplomás dolgozik ott, mer nem tud elhelyezkedni vagy épp szarabbul keres mint ott a gyártósoron.
Volt osztályzársak közül is hányan nagyra voltak magukkal, h ennek annak tanul aztán nem vitte ugyan úgy semmire. Na az ilyenek szoktak általában a olyanok lenni, mint amiket te írtál.
Dolgoztam soron (átmenetileg), a legtöbb mérnök még köszönni se tudott annyira imtrligens.
Mellesleg a legtöbb elé csúnya és ful kockák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!