Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyárakban dolgozó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyárakban dolgozó fiatal lányok(20-30), hogy reagálnának ha egy irodában dolgozó fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 13:58
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
14%
Jól! Megnézném a nárci menyasszonyának a fancsali képét amikor rájön.
2022. nov. 6. 14:01
 2/39 anonim ***** válasza:
26%
Jól. Azt hiszik most megütötték a főnyereményt, közben csak dugna a pali.
2022. nov. 6. 14:04
 3/39 anonim ***** válasza:
77%
Ne tedd. Én rájöttem, a legtöbb esetben ezek a nők ténylegesen buták. Sokan jönnek azzal, hogy nekik nem volt lehetőségük stb stb, de közben tényleg csak totál egysíkúak.
2022. nov. 6. 14:11
 4/39 anonim ***** válasza:
21%
3, Bizony, ezért akarják csak megdugni őket. Annyit kérnek amennyit adni tudnak. Nyilván van kivétel, de ott a kérdés valójában fel sem merülne..
2022. nov. 6. 14:15
 5/39 anonim ***** válasza:
75%

Most váltam el egy gyári munkás nőtől. Vergődés volt vele az élet, buta és öntelt volt, a kicsit elhanyagolta. Szóval ne.

Egy tanár

2022. nov. 6. 14:24
 6/39 anonim ***** válasza:
53%

Jöjj össze velük, hidd el, én örülnék egy gyári munkás lánynak is.

25F szűz

2022. nov. 6. 14:35
 7/39 anonim ***** válasza:
78%
Osztom a 3-as véleményét. Én is mérnök vagyok, és eszembe sem jutna egy sori melós csajjal összejönni. Már kezdve azzal, hogy ezek a nők 90%-ban csak irigykedni meg hőbörögni tudnak, undorító módon fikázzák egymást meg másokat egész nap, munka közben. Van az az eset, amikor valaki csak átmenetileg vagy "véletlenül" (szerencsétlen körülmények) sori melós, de azt hamar kiemelik vagy kitör ebből. Aki X éveket lehúz sori operátorként, az már nem a körülmények áldozata, hanem valóban annak a jele, hogy egy elég negatív mentalitású, nem túl művelt ember. 10-ből 10x ezt igazolta a tapasztalatom.
2022. nov. 6. 14:38
 8/39 anonim ***** válasza:
77%

Rohadtul igaza van a hetesnek!!!

Pont ebből lett elegem.

az ötös

2022. nov. 6. 14:42
 9/39 anonim válasza:
72%
Egyik előző helyemen több ilyen kapcsolat volt, 2-ből házasság lett, az egyikből meg csak csúnya válás, de mondjuk ott a pasi volt a hülye, mert a nyilvános karácsonyi bulin nem kellett volna részegen csókolgatni a csajt, úgy, hogy pontosan tudta, hogy sokan fotóznak ott.
2022. nov. 6. 14:46
 10/39 anonim ***** válasza:
73%

Nalam is próbálkozott egyszer valami mérnök. Nekem alapból nem volt szimpi és nem is tetszett. Aztán most is egy ottani dolgozóval van 3 éve és jól megvannak.

N 30

2022. nov. 6. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!