Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyárakban dolgozó fiatal lányok(20-30), hogy reagálnának ha egy irodában dolgozó fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?
Láttam ilyet, de ott szerintem nem az udvarlás volt úgymond a cél, hanem valami más... A lány csúnya és buta,a srác jóképű,tanult, normális, szóval nem is értettem, na mindegy...
Nem akarok általánosítani ettől függetlenül, lényeg a közös szellemi és lelki szint, amit nem a pozíció határoz meg, úgy gondolom.
Egyszer dolgoztam gyárban Csepelen, illetve raktárban is. Inkább az idősebb nők voltak normálisabbak. Ők a család, hitel miatt maradtak meg a soron, nem mertek ugrálni. Örültek a havi fixnek, meg az egy műszaknak, hiába volt gatya a fizetés.
A fiatal lányok hamar lepattantak, csak az egyszerűbb gondolkodásúak maradtak meg a soron. Aki intelligensebb ennél a munkánál, az helyezkedik, amíg fiatal. Keresi a jobb munkahelyet, ahol vagy a fizetés jobb, vagy kevesebb, könnyebb a meló. Ezért aki ott öregszik meg, az erre hivatott. Az a mérnök, aki feleségül vesz egy olyan lányt, aki a gwm kattogós szarára vonaglik, vagy akinek a mulatós technóra ugrabugrálás a szórakozás netovábbja,az meg is érdemli a sorsát.
18: na arra mit szólsz h én meg előre köszönök a sori melósoknak, de b.sznak visszaköszönni?
A másik meg, hogy "a legtöbb ronda". Ez kicsit szubjektív. Értelmiségi körökben engem senki nem tart rondának (a bnőim is mind innen vannak/voltak); de a sori melós lányoktól (és ezekből a berkekből) már megkaptam, hogy ronda vagyok. Mert ugye kinek mi a ronda? A sori melós csajoknak általában az a ronda, aki nincs full kipattintva és nem lóg 800 fux a nyakában, meg nem játsza a helyi kemény csávót. Ez is egy intelligencia-szint.
Én dolgoztam gyárban huszonévesen, mellette levelezőn jártam jogász szakra.
A párom testvére gépészmérnök. Olyan okos, hogy egyszer átküldtem neki egy tarhonya szedéses álláshirdetést és elhitte hogy van olyan. A tarhonya virág úgy néz ki szerinte, mint a mák.
Na ennyit a felsőbbrendű mérnökökről.
Ismerősi alapon van a munkahelyén, mint ahogy ez a legtöbb gyárban megy. Több értelmi fogyatékos van fent az irodán, mint a gyártósoron.
A kérdésre válaszolva nem foglalkoznék vele. Semmibe nézem az irodai beltenyészetet.
Az ilyenek általában beképzelt cicafiúk. Nem valók semmire. Egy villanykörtét nem tudnak kicserélni. Olyan gyengék, hogy egy 5 kilós csomagot se tudnak felemelni.
Nem veszem férfi számba az ilyen élet alól felmentetteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!