Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért olyan nehéz normális ferfit találni? Saját lakással, egzisztenciaval, leszakadva, elkoltozve mamatol/papától/rokontól?

Figyelt kérdés
És még mielőtt jönnének a támadó kommentek. Van sajat lakásom, autóm, munkahelyem... Csak annyit várok el amennyit én is nyújtani tudok.

2022. okt. 28. 12:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%
Minek a pasinak saját lakás? Én olvastam már itt egy kérdésnél, hogy az sem jó, mert akkor a nő nem érzi, hogy az övé.
2022. okt. 28. 16:04
 22/30 anonim ***** válasza:

Na azt megnézném hány 20-as, 30-as embernek van saját kecója nemtől függetlenül amit ő vett.

Saját kecó alatt azt értem ami ki van fizetve, mert addig a hitelezőé.

2022. okt. 28. 16:29
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Holland,nemet,anglia a lakkossag tobbsege berli a lakasokat hazakat!! Csak itt nyomjak magyarba a sajat hazas dolgot!
2022. okt. 28. 16:31
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
#23 Mert itt ha megöregszel, munkaképtelen leszel, akkor miből fizeted majd ki az albérletet? Nyudíj mér most is sokaknak alig elég a megélhetésre. Illetve nálunk nincs bérlakásrendszer, csak amit megörököltek és kiadják, de még a szöget se verhetsz be a tulaj engedélye nélkül, meg bejárkálnak ha nem vagy otthon. Szóval ne csak az orrodig láss!
2022. okt. 28. 16:51
 25/30 anonim ***** válasza:

24.

És annak mi értelme, hogy 30 évig nyögsz egy hitelt..., ha tudod. Mert egy betegség, válás, vagy csőd, és bebukod.

2022. okt. 28. 17:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

#25 Ilyen gondolkodással ki se mozdulj otthonról, mert bármikor elüthet egy autó.

Albérlettel csak más zsebét tömöd, soha nem lesz a tied, miközben abból a pénzből a saját otthonod törlesztőjét is fizethetenéd, amiben azt csinálsz amit akarsz, nem leszel a főbérlőnek kiszolgáltatva, aki bármikor kirakhat. Meg nem kell 30 évig fizetni, én is 20-ra vettem fel, aztán jóval előbb visszafizettem. Legoptimálisabb esetben szépen megöregszel, de nyugdíjad alig lesz elég a megélhetésre, nemhogy albérletet fizess belőle. Erre kéne gondolni, nem arra, hogy szerinted jó az albérlet, minek a saját. Most jó, de később nem lesz.

2022. okt. 28. 18:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Az albérlet egy lutri. A hiteltörlesztés is, de akkor már inkább a "saját" házamra költenék, ha mindenképpen kockázatot kell vállalni. A hitelre felvett dolgoknak legalább van némi alapja, egy albérletes viszont a levegőben lóg. Mindegyik kockázatos, csak a látásmód más.
2022. okt. 29. 04:12
 28/30 anonim ***** válasza:
68%

Hmmm erdekes….. en is keresek part, valahogy nem talalok, pedig luxus keco (1/1 tehermentes) kocsi, motor, hetvegi haz minden faxom adva van.

Nem vagyok se drogos se alkesz, se egy hedonista barom.

Ne mondja nekem egy no se, hogy nincs meg nem talal. Igenis vannak csak ezeket pattintjatok le valamilyen okbol a leghamarabb

2022. okt. 29. 06:10
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 Erre volt a 11-es válaszom, hogy hiába normális egy pasi, ha csak fotó alapján döntenek, hiába ír az ember bármilyen bemutatkozást.
2022. okt. 29. 07:56
 30/30 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan igy van.

El se jutnak a nok odaig hogy tudomast szerezzenek a vagyoni helyzetrol, a belso ertekekrol muveltsegrol stb,

Alapbol pattintanak mindenkit. Nem vagy 185 csak 182? Megis mit kepzelsz…. Van szakallad, pietcing tetko? Mindegy is mert ha van, akkor azert, ha nincs akkor azert pattint le.

Ugyanez van minden mas egyeb tulajdonsag, szokas, hobbi eseten is

2022. okt. 29. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!