Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett miért olyan nehéz normális ferfit találni? Saját lakással, egzisztenciaval, leszakadva, elkoltozve mamatol/papától/rokontól?
Ha neked saját lakásod, kocsid, stb. van, akkor annyit kell tenned, hogy elmész elit helyekre, ahová hozzád hasonló jómódú emberek járnak, azt fogsz magadnak egy embert.
Akkor meg most mi a baj? Nem tudom, mi a bajod.
Ha ennyi mindent meg tudtál szerezni, akkor ott kell keresned, a saját körödben nyilván vannak ilyen férfiak is.
Egyéb esetben, pl. honnan van a lakás, autó? Mert, ha nem a te érdemed, akkor nem, nem azt várod, amit adni tudsz.
Nekem is van saját lakásom, mégsem várom el a pasiktól, hogy nekik legyen. De pl. nem tudok vezetni, mégis szeretném, ha lenne autója, mert megkönnyíti az életet.
Van adok van kapok, de nincs ugyanannyi sehol sem szerintem. Irreális hozzáállás.
Belső értéket kell keresni, nem ilyen jelentéktelen dologgal foglalkozni, hogy nincs lakása?
Miért, el akarsz költözni? Ha nem, akkor miért fontos szempont? Megvizsgálod miért lakik otthon? Érdeklődsz felőle vagy lekoptatod? Te nem embereket keresel, csak két lábon járó adatlapokat...
Várj!
Fordítva ugye tök természetes ha a férfinak van egy saját lakása és odaköltözik a készbe a nő.
De a másik esetben már elvárja a nő ugyanazt...
Ha találsz egy férfit aki dolgozik, eleget keres, nincs kinyalva otthon a segge, szóval tegyük fel, tetszik neked és mindenben megfelelő kivétel a saját lakásban....akkor elutasítod?
Mert ő is költözhet hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!