Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért olyan nehéz normális ferfit találni? Saját lakással, egzisztenciaval, leszakadva, elkoltozve mamatol/papától/rokontól?

Figyelt kérdés
És még mielőtt jönnének a támadó kommentek. Van sajat lakásom, autóm, munkahelyem... Csak annyit várok el amennyit én is nyújtani tudok.

2022. okt. 28. 12:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
Ott a bibi, hogy megy a jobbra- balra huzogatás a társkeresőkön, és mindkét nem csak a fotók alapján dönt. Átlagos pasi vagyok, van házam, kocsim, normális munkám, stb. De ezeket hiába is írtam bele a profilomba, mert korombeliektől egy kedvelést se kaptam, csak 8-10 évvel idősebb nőktől.
2022. okt. 28. 13:16
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Ha neked saját lakásod, kocsid, stb. van, akkor annyit kell tenned, hogy elmész elit helyekre, ahová hozzád hasonló jómódú emberek járnak, azt fogsz magadnak egy embert.

Akkor meg most mi a baj? Nem tudom, mi a bajod.

2022. okt. 28. 13:18
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
Honnan van a saját lakás?
2022. okt. 28. 13:19
 14/30 anonim ***** válasza:
80%

Ha ennyi mindent meg tudtál szerezni, akkor ott kell keresned, a saját körödben nyilván vannak ilyen férfiak is.

Egyéb esetben, pl. honnan van a lakás, autó? Mert, ha nem a te érdemed, akkor nem, nem azt várod, amit adni tudsz.

Nekem is van saját lakásom, mégsem várom el a pasiktól, hogy nekik legyen. De pl. nem tudok vezetni, mégis szeretném, ha lenne autója, mert megkönnyíti az életet.

Van adok van kapok, de nincs ugyanannyi sehol sem szerintem. Irreális hozzáállás.

Belső értéket kell keresni, nem ilyen jelentéktelen dologgal foglalkozni, hogy nincs lakása?

Miért, el akarsz költözni? Ha nem, akkor miért fontos szempont? Megvizsgálod miért lakik otthon? Érdeklődsz felőle vagy lekoptatod? Te nem embereket keresel, csak két lábon járó adatlapokat...

2022. okt. 28. 13:33
 15/30 anonim ***** válasza:
67%
Lehet hogy azért lakik otthon mert épp az önrészre gyűjt a hitelhez, és vigyáz anyukájára pl. Nem biztos hogy az rossz. Én nő vagyok nem hazabeszélek, csak mondom hogy a saját lakás devizahitellel rosszabb mint ha otthon lakik és kezd kialakulni egy rendes önrész.
2022. okt. 28. 13:40
 16/30 anonim ***** válasza:
41%
Saját lakas na jovan, elmesz te a ..
2022. okt. 28. 14:36
 17/30 anonim ***** válasza:
Valaki fejcse má ki, hogy a 4es mé van lepontozva e?
2022. okt. 28. 14:38
 18/30 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Túl sokat várok el. Majd átgondolom... Sajnos elég rossz talasztalataim vannak.
2022. okt. 28. 15:04
 19/30 anonim ***** válasza:
57%
18. Sokat bizony.
2022. okt. 28. 15:10
 20/30 anonim ***** válasza:
57%

Várj!

Fordítva ugye tök természetes ha a férfinak van egy saját lakása és odaköltözik a készbe a nő.

De a másik esetben már elvárja a nő ugyanazt...

Ha találsz egy férfit aki dolgozik, eleget keres, nincs kinyalva otthon a segge, szóval tegyük fel, tetszik neked és mindenben megfelelő kivétel a saját lakásban....akkor elutasítod?

Mert ő is költözhet hozzád.

2022. okt. 28. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!