Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy gondolom, hogy, ha majd egzisztenciám lesz, akkor lesz barátnőm?
Mert, egyszerű egyetemistaként, plusz dolgozóként nem vesznek emberszámba.
Itt az oldalon is azt szokták, tanácsolni, egzisztenciát építsünk akkor lesz nő.
21F csókszűz
40 évesen akarod elveszteni a szüzességed?
Te sose láttál csókolózni gimiseket?
Nem értem a gondolkodásod.
Egyik haverom mamahotel lakó és olyan csajokat szúrt mindig, leesik az állam.
Itt nem az egzisztenciával hanem az önbizalmaddal lesz gond.
Van önbizalmam, tudok beszélni a lányokkal, csak egynek se tetszek, mindig elutasítanak.
hiába próbálkozok náluk ugyanaz elutasítás.
ezért itt olvasgattam ezt az elvet, és bejött ,hogy majd ezért is szeretnek amikor már gyereket akarnak ,megbízható normális vagyok.
Nem.
Akkor állapodsz meg, ha lesz.
De addig az a normális, ha élsz, tapasztalsz, keresed az igazit, közben építed az egzisztenciádat.
A legtöbb korodbeli lányt teljesen hidegen hagyja az egzisztenciád, pont olyan élethelyzetben vannak, mint te. Ez csak GYK-s hisztike, hogy a 20 éves, másodéves hallgató kislányok zöme komplett vagyont várna a saját korosztályától. A nagyobb baj, hogy magadtól ilyen hülyeségek mentén definiálod magad, hogy "csókszűz". Káros és elcseszett önskatulyázás.
28N tejjelisszaakávét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!