Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom h nagyon sok ember élete csak azért minősül életnek mert az tartalmaz párkapcsolatot?
Pusztán azért feltételezem ezt mert ha ez a státusz megborul akkor 1. elkezdenek pánikoni mint ha a karjukat vágták volna le.
2. Ha találkoznak olyannal aki e nélkül úgy amúgy tökéletesen megvan rögtön lesajnálják / bolondnak nézik.
Mer h hogyan lehetséges ez ?
Tudtommal az ember társas lény nem? Mindenki keresi azt a személyt, aki mellett le tudja élni az életét. Persze, van, aki erre képtelen, vagy az egójából nem enged és ezért inkább egyedül él.
Egyébként, nekem is, mint sok másnak, attól, hogy párkapcsolatban vagyunk, még van életünk, pl. hobbink, baráti társaság...stb.
Ja, és ahhoz, hogy valakinek meg vér szerinti gyereke legyen, ahhoz nyilván szükséges két ember szexuális együttléte.
Az ember társas lény nem tartalmazza azt a tételt h feltétlen párkapcsolatban kell h éljél.
Nekem is van lakótársam meg testvérem is, jééé én is beszélgetek emberekkel.
De köszi h megdefiniáltad már v 1 M X-a h akinek nincs kapcsolat az nem is ember. Akkor jól gondoltam.
Kérdező + 5-ös!
Manapság az embereknek túl nagy az egójuk, képtelenek alkalmazkodni a másikhoz és nem tudnak kompromisszumot kötni, na, ezért akarnak a legtöbben egyedül élni! Ja és a másik, hogy egyes munkamániások, a pénzt hajszolják, de a sírba senki nem viszi oda magával.
ui.: "Nekem is van lakótársam meg testvérem is, jééé én is beszélgetek emberekkel."
És majd 50 évesen is lakótárssal szeretnél élni? És majd a testvéred is biztosan szeretne családot, ergó kevesebb ideje lesz majd rád!
Akkor is egyedül fogsz lenni évek múltán, remélem ezt is tudod, és remélem jó lesz ez így neked.
Igazából nem csak párkapcsolatról van szó. Hanem alles zusammen mindenről karrier, kapcsolatok, megjelenés stb. Akkor vagy menő ha gazdag sportkocsival fuvarozod a barátnődet és több százezreket költesz el hetente.
Most nagyon szélsőséges példát mondtam, de a lényeg szerintem érthető. Ezt neveli már sok ideje belénk a média. Pedig az egész egy nagy hazugság és nem kell mondanom, hogy fenntről lehet a legnagyobbat esni.
Nem attól leszel valaki, ha ez vagy az megvan neked, amit egy társadalom elismer. Az a fontos, hogy te a saját értékrended szerint mit gondolsz helyesnek és az alapján cselekszel.
Az élet nem csupán a párkapcsolatról szól. Része, de nélküle ugyan úgy lehet létezni.
Ez szerintem így, ahogy írod, túlzás, bár biztos van, akire ráillik.
De az biztos, hogy a párkapcsolat amolyan alapvető, kötelező dolog az emberek szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!