Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sportba kezdjek, abból a célból, hogy megismerkedjek értelmes, kultúrált férfival?
Teniszre gondoltam, de mivel teljesen kezdő vagyok (minden sportban) azt hiszem ez nehéz lenne..
Társastánc sajnos egyáltalán nem vonz.
Illetve vizes sportok sem.
Mit gondoltok? Egyéb ötlet (a teniszen kívül)?
Máshol nem tudok ismerkedni, mert otthonról dolgozom.
Interneten próbáltam, de nekem nem megy a netes ismerkedés. Van aki feltesz magáról egy szuper képet (sok ilyen céges, profi fotós által készített arckép ) a valóságban meg ég és föld. És olyan is van, aki az utcán nagyon vonzó, közben a neten rögtön törölném is az üzenetét...
Nézz forma 1-et! Lehet róla beszélgetni.
Ha van kutyád járj el kutyasuliba, persze ha amúgy nincs kutyád, csak ezért ne szerezz.
Sakk jó ötlet lenne, mert imádtam sakkozni (régebben apukámmal) de szerintem nagyon-nagyon kevesen sakkoznak manapság, főleg sport szintén, és ha igen, akkor is idősebb korosztály vagy a szélsőségesen kocka srác...
Kutyám nincs.
Focisták akik sportszerűen játszanak nem az én kategóriám, túl fiatalok, az én korosztályom (30+ inkább 40-es férfit keresek).
Golf brutálisan drága, az azért esik ki.
Maradt a tenisz, és talán a squash..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!