Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, Budapesten hol lehet olyan lányokkal megismerkedni, akik értelmesebbek és nyitottak egy értékes kapcsolatra? 31/F
Azt vettem észre, hogy a Tinderen az emberek többsége arra megy, hogy csak egyéjszakás vagy alkalmi kapcsolatot hozzon össze magának.
Nemrég egy 35 éves csajjal ismerkedtem, aki elég pörgősnek, bulizósnak tűnt és elég gyakran iszik ebből kifolyólag. Csak nekem fura, ha valaki itt tart még ilyen idősen: Nem akar kapcsolatot, csak jó pasikra megy rá és csak úgy elvan.
"Nemrég egy 35 éves csajjal ismerkedtem, aki elég pörgősnek, bulizósnak tűnt és elég gyakran iszik"
Kerüld az ilyeneket, még tinik fejben. Irtózom az ilyen "még élni akarok" 30+-os nőktől. Gyerekek...
Tinderen ismerkedj, az egy jó hely, csak gondolom külső alapján választasz, azért sikerül ilyeneket kifogni.
Amúgy én is 30 felett vagyok, én is élni akarok, csak nem ebben merül ki az egész. Szerintem normális harmincasok el is tudják engedni magukat néha többféleképpen is, akár tánccal, akár mással.
Nem tudom, miért kellett lepontozni. (1#)
Gondolom 3-as lehetett az egyik, mert ő is egy ilyen élniakaró. Tudod, csak az a baj, hogy az ilyenekkel nem lehet hosszú távra tervezni, mert (jobb esetben még a gyerek előtt) gondol egyet és lelép az első jöttmenttel, "mert ő még élni akar". Vagy hirtelen kitalálja, hogy mégsem családosdit akar, hanem utazgatni (a férje pénzéből LOL) meg faszizgatni.
Bizonyám, mert nem a kérdésre adott választ:)
Biztosan egy élni akaró "bántotta", neki inkább egy haldokló biztos pont kell, aki olyan bizonytalan, félős, hogy lecövekel valaki mellett, bármit is tesznek vele, nem mozdul, mert fél az élettől valaki nélkül. Önbizalmat kellene növeszteni, hogy másfajta emberek is meg képesek maradni, és "együtt élnek". Egyébként nekem van gyerekem, és gyerekkel együtt is élünk. Az apját elhagytam, hülye lennék bántalmazó kapcsolatban maradni, de ő sem szakadt bele abba, hogy mindenképp együtt legyünk, így mindkettőnk megelégedésére vagyunk külön már évek óta, és élünk:)
Tartalmasan feltöltjük az életünket, egyik mód nem értéktelenebb a másiknál, mindenki ahhoz nyúl, amihez szüksége van. Gyerekkel is lehet élni, EGYÜTT IS LEHET ÉLNI. Csak van az ilyen embereknek elég bátorsága ahhoz, hogy kilépjenek a rosszból:)
5,6
Engem senki, csak sok ilyet látok a környezetemben. A gyerekek, akiket meg összehoztak, szenvednek és megnyomorodik az életük ilyen labilis szülők mellett. Ha a ti szüleitek nem ilyenek, akkor szerencsések vagytok!
Mi az, hogy kimaradt huszonéves korukból? Miért ne szórakozhatna egy idősebb ember? 70 évesen sem idős senki a szórakozáshoz, bármit is jelent az neki, akár táncot jelent neki, akár napozást, akár kertészkedést!
Az én gyerekem remekül van, érdekel hogyan szórakozunk, hogyan élünk együtt?
Viszem gyerekprogramokra, ahol anyukákkal beszélgetek, viszem koncertre, amit ő is hallgathat és én is élvezek, viszem wellnessbe, viszem erdőbe sétálni, kirándulni, viszem révpartyba, ahol családok vannak, jövőre viszem fesztiválra is, szokta látni, ahogy akár egyedül, akár másokkal megiszok egy pohár alkoholos italt, miközben ő gyerekpezsgőzik. Együtt megyünk szabadulószobába, a Balatonra, Állatkertbe, bobpályára, kalandparkba, kötélpályára, csúszdaparkba, később külföldre, ugyanúgy együtt festünk, főzünk, origamizunk és együtt nézzük a narutot például vagy logikai játékot játszunk. Én is iszok, táncolok, mint tizenévesen(csak ritkán, mert kevesebb az energiám), kimozdulok, teszek magamért és a gyerekért és ugyanolyan örömmel sminkelek és csinálom meg a hajam, választom ki a szexi cuccom, mint 18 évesen, ugyanúgy az utcán hordom..
Hú de szemét 30as vagyok mi, hogy élni merek, képzelheted hogy szenved a gyerekem ezektől az élményektől, főleg, hogy sokszor megyünk a barátaival, akiknek az anyukái az én barátaim is, és amíg mi megiszunk egy pohár sört/fröccsöt a parton egy könyv mellett és ugyanúgy kibeszéljük az élet dolgait becsípve, mint 18 évesen, a gyerekek örömmel lökik le egymást a matracról a Balatonba, ahova utánuk mi is megyünk, és együtt nevetünk és bohóckodunk.. Vagy együtt szaunázunk a wellnessben, vagy együtt kajálunk a wasabiban, vagy táncolni megyünk, és mellette még férfiakkal is merünk ismerkedni..
Ne szóld már le azokat, akik élnek, azért mert te olyan korlátolt vagy és önbizalomhiányos, hogy magadhoz akarsz láncolni valakit, aki annyira bizonytalan, hogy nem tudja élvezni az életet(mint ahogy te sem). Mindenki űzze bármikor a számára kellemes szórakozást kortól függetlenül, ez az élet:) Azoktól meg el kell szakadni, akik több rosszat hoznak az életünkbe huzamosabb ideig, mint jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!