Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, Budapesten hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, Budapesten hol lehet olyan lányokkal megismerkedni, akik értelmesebbek és nyitottak egy értékes kapcsolatra? 31/F

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a Tinderen az emberek többsége arra megy, hogy csak egyéjszakás vagy alkalmi kapcsolatot hozzon össze magának.

Nemrég egy 35 éves csajjal ismerkedtem, aki elég pörgősnek, bulizósnak tűnt és elég gyakran iszik ebből kifolyólag. Csak nekem fura, ha valaki itt tart még ilyen idősen: Nem akar kapcsolatot, csak jó pasikra megy rá és csak úgy elvan.

2022. aug. 22. 08:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10-es: Először is köszönöm neked a regényt, amit írtál. :)

Másodrészt: Talán hasznos lenne, ha legközelebb alaposabban elolvasnád azt, amit a kérdező, jelen esetben én megfogalmaz.

Olyasmiről még csak szó sem

esett, hogy gáz/helytelen egy 30-35 éves nőnek szórakoznia, sőt.

A probléma az, hogy az általam említett lány 35 évesen még itt tart fejben: Játszadozik másokkal, mert neki ez éppen jól esik, miközben nem akar kapcsolatot. (Ez sok lányra jellemző, de kinek nem inge,

ne vegye magára..) Miért is?Mert nem hajlandó kötelezettséget vállalni senkiért.. így könnyebb, kényelmesebb. (Cserélgetni a faszikat.)

Ha neked egy párkapcsolat egy “láncot” jelent, akkor sajnállak. :)

u.i: De mivel ilyen hosszan kifejtetted nemtetszésed, látom magadra ismertél. :) Sok sikert és szép hetet kívánok neked! 😄

2022. aug. 22. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Én sem szeretnék kapcsolatot direkt, mert senki sem fog meg, volt egyéjszakásom is, mióta gyerekem van, mert épp azt szerettem volna. Bulizok, iszok, ismerkedek, és élvezem, hogy tetszem másoknak(bár direkt nem szivatok senkit) Felnőtt vagyok, ezek is mulattatnak, szórakoztatnak a leírtak mellett, ha majd jön valaki, akibe beleszeretek, akkor lehet szó kapcsolatról, nem keresem a katalógusból a holtodiglan-holtomiglan férfit fejvesztve. Igen, magamra ismertem, mivel nekem is mondták, hogy meg kellene állapodni, anyukásan kinézni, anyukásan viselkedni. Kivétel nélkül szr kapcsolatban kényszerből élő nők(és egy két pasi, akivel pl nem akartam kapcsolatot). Tipikus bántalmazó emberek, akik elégedetlenek magukkal, és jobban érzik magukat, ha másoknak is olyan életük van, mint nekik, hogy csak házimunka, csak gyerekkel max fagyizó, csak a munkájuk, hajnalban elmennek futni a jobb alakért nagyritkán és farmer-pólósok. Nekem nem kell ilyen élet, szeretek tetszeni másoknak, és szeretem sokféleképpen jól érezni magam. Nem kell feltétlenül kapcsolatban élni, akkor kell abban élni, ha úgy érzed jól magad.
2022. aug. 22. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Múzeumok, könyvtárak, színházak, ha egyedül van a nő, de ha ketten vannak, akkor is elfogadják esetleg, ha a szünetben meghívod őket egy kávéra, és úgy alakítod a beszélgetést, hogy abból kiderüljön, melyikkel szimpatizálsz inkább, aztán kérsz egy elérhetőséget a szünet végén, esetleg hazakíséred őket.
2022. aug. 23. 11:52
 14/14 anonim válasza:
Budapest környékén vannak értelmes lányok 🙂
2022. aug. 29. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!