Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sportba kezdjek, abból a célból, hogy megismerkedjek értelmes, kultúrált férfival?
Teniszre gondoltam, de mivel teljesen kezdő vagyok (minden sportban) azt hiszem ez nehéz lenne..
Társastánc sajnos egyáltalán nem vonz.
Illetve vizes sportok sem.
Mit gondoltok? Egyéb ötlet (a teniszen kívül)?
"abból a célból, hogy megismerkedjek értelmes, kultúrált férfival"
Semmilyenbe. Elég, ha gyakran előfordulsz a teniszklub környékén.
A gond az, hogy a felsorolásból látszik, milyen sportokról gondolod azt, hogy kulturált férfit találsz ott... ezek meg a társastánc-órákat kivéve elég puccos sportok, és ott rengeteg a sznob fellengzős tahó is. Amúgy értelmes embert pl. konditeremben is lehet találni, csak jól kell "gyomlálni". Illetve sztem nem árt, ha nem egyedül mész olyan sportokra, amik párosak, mert akkor sztem kicsit egyértelmű, hogy miért mentél oda. Ált. teniszezni akkor megy az ember egy teniszklubba, ha van hozzá partner (max. ha előtte írsz aza dott egyletnek, hogy szívesen csatlakoznál, de nincs párod / nem tudna-e valaki tanítani).
Ha olyan sportot keresel, ami kiscsoportos, nyugodtabb a hangulat, akkor még a squash jutott eszembe, ami nem vízi... meg a lovaglás, de ahhoz még inkább kell pénz és érzék. Vagy elmenni bowlingozni társasággal - persze ott is lutri, hogy a mellettetek levő pályákon prolik vannak vagy értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!