Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok, 30. Miért vagyok abszolút sikertelen a társkereső oldalakon?
Nem vagyok bombanő, szerintem átlagos, se csúnya, se szép. Normálisnak tartom a kitett képeket.
Olyan férfiak adatlapját nézem meg, akik korban passzolnak (1 évvel fiatalabb vagy max 5-6 évvel idősebb), nem kifejezetten helyes pasik, de "normálisak". Például épkézláb bemutatkozás van, látok közös pontokat, a fotókon nem két centiről látszódik az arca, nincs szélsőség a testalkatában.
Engem meg olyanok néznek meg, akik vagy 8-10 évvel fiatalabbak(!), vagy 15-20-25 évvel idősebbek, esetleg szélsőségesen... probléma van velük. Ilyenek is "lájkolnak".
Az üzenetem nagyon kevés, heti szinten ha 1-2-t kapok, annak is háromnegyede 45+ os pasiktól.
45
Hol vannak az "enyhén aspergeres" férfiak?
Én tőlem 40 éves férfitól megkérdezték az áruházban, hogy vagyok-e 18 éves. Amikor alkoholt vettem.
És 35 évesen is mindenhol ezt kérdezték, akkor nagyon elegem volt ebből 😀😀
Ezt azért írtam le, mert fiatalosan is nézhet ki egy 40 éves. Ja és 35 éves koromban valaki 25-nek nézett engem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!