Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok, 30. Miért vagyok abszolút sikertelen a társkereső oldalakon?
Nem vagyok bombanő, szerintem átlagos, se csúnya, se szép. Normálisnak tartom a kitett képeket.
Olyan férfiak adatlapját nézem meg, akik korban passzolnak (1 évvel fiatalabb vagy max 5-6 évvel idősebb), nem kifejezetten helyes pasik, de "normálisak". Például épkézláb bemutatkozás van, látok közös pontokat, a fotókon nem két centiről látszódik az arca, nincs szélsőség a testalkatában.
Engem meg olyanok néznek meg, akik vagy 8-10 évvel fiatalabbak(!), vagy 15-20-25 évvel idősebbek, esetleg szélsőségesen... probléma van velük. Ilyenek is "lájkolnak".
Az üzenetem nagyon kevés, heti szinten ha 1-2-t kapok, annak is háromnegyede 45+ os pasiktól.
Ha a kor megfelel, akkor a kinézet nem. Ha a kor és kinézet megfelel, akkor a bemutatkozás nem. Ha a bemutatkozás és a kinézet jó, akkor túl öreg. Ha minden megfelel, akkor az jobb nőt keres.
Ezért húspiac minden társkereső, nyoma nincs az egészben az embernek.
Én nagyon sokat látok a Randivonalon, aki 29-35 közötti, normális kinézettel és normális adatlappal, szívecskézem is őket, de hiába.
Amúgy igen, nehéz neten társat keresni. A valóságban összekerültök valahol, ahol jó esetben nem a társkeresés a fő cél, aztán beszélgettek, szemeztek, egyre több apróságot tudsz meg a másikról és a randira akkor kerül sor, ha már valamennyire ismeritek egymást és van szimpátia, netán kémia.
Hááát igen, ezzel is egyet tudok érteni.
Viszont élőben hol? Nem járok olyan helyekre, nomeg az is eszembe jutott, hogy ebben a korban már nincs spontán leszólítás (huszonéveim elején volt olyan, meg ilyesmiből kapcsolat is), mert arra gondolhat a másik, hogy úgyis párom van.
Akkor megpróbálom megmutatni, mik szoktak bajok lenni az adatlappal:
'Szerintem az adat lapot is felessleges nézni hogy mennyire részletesen vagy igényesen van kitöltve mert a többség nem használja rendszeressen az oldalt úgy mint egy közöségi platformot hanem csak néha fel megy szét nézni és rá ír azokra akik tetszenek neki. Privátban ismerkedés közben derülnek ki a részletek úgyis.'
Kb.
Még a mondatokat is el kellene torzítanom, hogy ne magyar mondatok legyenek.
Központozást te se eleget használtál, de akkor láttam meg, amikor direkt betettem a helyesírási hibákat.
De amikor valaki magyarul nem tud, annyira hibásan ír...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!