Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz manapság komoly férfit találni?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nem sikerül egy komoly gondolkodású igazi férfit találnom aki nem züllött link alak. Mert én mindig csak olyanokba futok bele akik komolytalanok önzők csak magukat veszik figyelembe az a fontos,hogy nekik legyen jó a nő lelki világa nem érdekli őket. Vagy pedig olyanok akik csak szórják a pénzt hiteleik vannak és soha nem elég nekik semennyi pénz nem tudnak vele bánni. A nőt elnyomják veszekednek vele ha megmeri mondani az igazságot a szemükbe és utána még nekik áll feljebb. Én úgy vettem észre hogy a mai férfiak többségének nincsen semmi önkritikájuk és mindig a nőben keresik a hibát. Az a baj hogy aki tényleg egy rendes tisztességes becsületes nő az mindig a rossz férfiakba botlik bele sok ribi meg megkapja az álompasit. Miért ilyen igazságtalan az élet?
2022. okt. 20. 07:57
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Azt is tedd hozzá, hogy egy 185+ magas, kigyúrt, gazdag adoniszt nehéz találnod, akit annyira szeretnél, de az ilyen kaliberű férfiaknak te nagyon kevés vagy. Brühühühü...sírjunk veled együtt? :D
2022. okt. 21. 00:38
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmetlen olvasóknak összegezve:

Nem, nem "komoly férfiből van hiány", hanem "megkapja az álompasit"-ból

A kérdező olyan férfiakkal kavar, akik " komolytalanok önzők csak magukat veszik figyelembe", akik "szórják a pénzt hiteleik vannak"

Nos, kedves hölgyeim, nézzetek körül magatok körül. Most csak a jellemre fókuszáljunk, hagyjuk a kinézetet. A körülöttetek lévő férfiak hány %-ra igaz az, hogy 40 évesen hitelben úsznak, szórják a pénzt, és belerúgnak mindenkibe?

Mert én azt látom, hogy aki ennyi idősen egyedül van, az

- vagy megteheti, hogy szórja a pénzt, mert olyan karrierje van, tehát nem providentes használtautóból menőzik, vagy pont, hogy spórol, nem költ semmire, mert kb minek.

- hány olyan férfi van, aki mindenkivel gorombáskodik? Én azt látom, hogy sokkal inkább tutyi-mutyikból van tömeg, akik már letettek arról, hogy megmutassák, hogy ők a játszótér császárai.

Ha a kérdező mégis csak ilyenekbe fut bele, az nagyon nem a férfiak hibája.

2022. okt. 21. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!