Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz manapság komoly férfit találni?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nem sikerül egy komoly gondolkodású igazi férfit találnom aki nem züllött link alak. Mert én mindig csak olyanokba futok bele akik komolytalanok önzők csak magukat veszik figyelembe az a fontos,hogy nekik legyen jó a nő lelki világa nem érdekli őket. Vagy pedig olyanok akik csak szórják a pénzt hiteleik vannak és soha nem elég nekik semennyi pénz nem tudnak vele bánni. A nőt elnyomják veszekednek vele ha megmeri mondani az igazságot a szemükbe és utána még nekik áll feljebb. Én úgy vettem észre hogy a mai férfiak többségének nincsen semmi önkritikájuk és mindig a nőben keresik a hibát. Az a baj hogy aki tényleg egy rendes tisztességes becsületes nő az mindig a rossz férfiakba botlik bele sok ribi meg megkapja az álompasit. Miért ilyen igazságtalan az élet?
2022. okt. 20. 07:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
67%

28-nak: a kolléganők meg egyedül fognak megöregedni, ha a 25 éves külsejű hapsira várnak 40+-osan, igen, gyerek után soha vissza nem nyert formával. Vicces.

Nekem kimondottan sármos benyomást kelt az őszülés meg a már korábban említett nevetőránc. Ezek nélkül nekem csak srác lenne, nem férfi.

2022. okt. 20. 13:01
 32/42 anonim ***** válasza:
86%

"És amúgy igényes nőnek tartja magát, jár kozemtikushoz, drága ruhákat vesz, drága parfümöt használ, festi a haját. És úgy látja, hogy mivel ő így igyekszik, neki járna igényes férfi."

Ezt már egyetemista koromban sem érették a csajok, azóta csak az évek telnek, de a kérdés ugyanaz.

Miért buknak a férfiak arra a sportosan öltöző csajra, aki egyébként tiszta, ápolt, de nem a legújabb márkás ruhákat viseli, nem sminkeléssel tölti a fél életét, nem jár hetente fordászhoz, és nincs fél méteteres körömcsoda strasszokkal a kezein.

Ezt a kérdést rengeteg magát igényesnek tartó 18-45 közötti nőtől hallottam már, és ugye mindig ott a kimondott vagy kimondatlan célzás, hogy bezzeg ő, akinek a ruhája, haja, körme, sminkje, mindene a helyén, ő miért nem kell.

Soha nem tudod (vagy nem mered :)) elmagyarázni neki, hogy hiába költ egy vagyont ruhákra, ha szétfolyik a teste, ha cigiszagú, vagy ami a legrosszabb, ha egyszerűen túl sok. Én még nem találkoztam férfivel, aki a sminktetovált, barnított, hajkölteményekben feszítő, hegyes körömcsodákkal hadonászó nőket tartotta volna szépnek.

Pedig, ha ők ennyi időt és energitá fektetnek ezekbe a dolgokba, akkor a pasinak el kellene ismernie, miért a "ribit" nézi mégis mindegyik, akinek semmi extra képessége nincs, csak 35 évesen is normál alkata van, és egy csinos, ápolt megjelenése

2022. okt. 20. 13:02
 33/42 anonim ***** válasza:
82%

31: nyilván egyedül fognak megöregedni, és őszínte leszek, személy szerint nem is zavar.

Ami zavar, az egyrészt az, hogy emiatt a hozzáállás miatt rengeteg ember marad egyedül (nyilván nem csak a nők között vannak ilyen típusú emberek), másrészt, hogy mind a nők, mind a férfiak között sokan elhiszik, hogy tényleg velük van a baj, mert hiába próbáltnak ismerkedni, sorozatban kosarat kapnak a csodaváróktól.

Mióta tart ez a beszélgetés legalább 5x elolvastam a kérdező leírást is, és minél többször teszem, annál inkább gondolom, hogy ő sem a szegény áldozat, inkább az, aki várja a csodát (nem feltétlen 25 éves pasit, de Sean Connery típusból sincs minden sarkon), közben pedig utál mindenkit, mert a férfiak bunkók a nők "ribik"

2022. okt. 20. 13:06
 34/42 anonim ***** válasza:
89%

Nekem erről az jutott eszembe, amikor egy erősen telt, de jól öltözött, frizura-smink stb nőre azt mondom, hogy csinos, a gyerekem apja mindig azt válaszolta, neked minden dagadt disznó is csinos.

Ez a különbség ezek szerint a nők és férfiak gondolkodása közt. Már hogy többek közt:)

2022. okt. 20. 13:06
 35/42 anonim ***** válasza:
84%
Annyiban tudok egyetérteni a "sok ribi megkapja az álompasit " megjegyzéssel (hozzáteszem, a férjem nekem álompasi...), hogy magam is látok olyan kapcsolatokat, ahol a megcsalós, qrválkodós, hangos, közönséges, csupa elvárást támasztó hölgynek a csillagot lehozza a hapsi. Aki odaadó, becsületes, normális, az egyrészt unalmas és nem kell, másrészt kihasználják a férfiak. Saját tapasztalat is és a környezetemben is ezt látom. Nekem baromi szerencsém van, hogy az én "álompasim" értékeli, hogy olyan vagyok amilyen és nincsenek játszmák, flörtök, szívatások és nem zsarolok szexmegvonással, amíg meg nem veszi nekem a kinézett csizmát. Mert amúgy kapcsolatok bizony így működnek. És de, ezek a nők kellenek és megveszik nekik a csizmát, csak végre tegyék szét.
2022. okt. 20. 13:09
 36/42 anonim ***** válasza:
27%

Nem gondoltál arra, hogy le kellene fogynod normál súlyra?

A rbik alatt a csini, vékony nőket érted?

2022. okt. 20. 13:11
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

" Mert amúgy kapcsolatok bizony így működnek. És de, ezek a nők kellenek és megveszik nekik a csizmát, csak végre tegyék szét."

Nézd, én is látom a panel/vidéki szépasszony-vállalkozóné kategóriát. Meg azt is látom, hogy milyen pasasokkal vannak (a "vállalkozó" típussal, és itt nyilván nem arra gondolok, hogy cége van ;))

Sosem zavart ez a régeg, nem ilyen típusú nőre vágyom (sőt, engem taszítanak), másrészt nyilván én sem vagyok célkategória nekik, már csak azért sem, mert az első ilyen szexmegvonás a csizmáig résznél véget érne a szex és a csizma kérdés is, mehetne amerre lát.

Akikről én beszélek, azok teljesen normális, átlagos férfiak és nők, akien simán keresztül néznek, és jellemzően pont azok, akik egyébkétn vállalkozóra/vállalkozónére vágynak, csak nem sikerül megszerezni.

Őszíntén, olvasd el a kérdező leírást, hogy minden pasas szórja a pénzt, elnyomj a nőket... Ez nekem inkább a bikanyakú BMW-s életcsászára (20 éves BMW-vel persze) kategória. Ha a munkahelyemen körülnézek, akkor egy csomó embert látok, akinek 40 éves korára van egzisztenciája, van normális élete, de kétségkívül nincs 20 éves BMW-je, csak egy Suzikija/Fordja, és egyik barátnő sem fog a bicepsze miatt elalélni (igaz, nem is rúg bele a csajba az edzőterem előtt, mert nem csinálta meg a shake-jét)

2022. okt. 20. 13:23
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én már nem a kérdező által leírt körülményeknél tartok, csak a saját tapasztalataimat írtam. Amúgy igen, igazad lehet, hogy más körökben mozgunk mint a kérdező.
2022. okt. 20. 13:25
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

36: még azt sem mondom, hogy más körökben, elég annyi, hogy más célcsoportunk van.

Egyszerű példa: van olyan ismerősöm, aki marha jó haver, de ha nő lennék bottal sem piszkálnám meg, olyan stílusa van.

Viszont istenadta csajozógép, már a megjelenése is olyan, hogy a nők 99%-a a köszönésére azt válaszolja, hogy "meg hát", és ehhez jön egy nagyon tapasztalt csajozógép stílus (azt egy nő sem teszi fel magának kérdésként, hogy egy 40-es férfi aki mindig minden pillanatban tudja, hogy mit kell mondani a nőnek, az vajon hol tanulta. Mert nekem pl több éves kapcsolataim voltak, és ezekben elég kevés időt töltöttem a csajozás gyakorlásával).

Szóval kb minden nőt felszed, akit csak akar, bármit megenged magának a nőkkel szemben (szerintem már unja az egészet és kb az szórakoztatja, hogy bármilyen bunkó lehet a nők ugranak).

És, hogy milyen körökben mozog? Nos, a nem szegény polgári rétegről beszélünk, a hölgyek meg nem a gyártósorról vannak, ahol esetleg megszokták a stílust, hanem ügyvédek, orvosok, multis alkalmazottak.

Szóval megint azt tudom mondani, a kérdező valószínűleg vagy a prolikra lő, vagy valami olyan kategóriára ahol ez a természetes, de a pénzes rész miatt én a prolikra szavazok

2022. okt. 20. 13:33
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

"sok ribi meg megkapja az álompasit"

Mert te is álompasit akarsz fogni, magyarul savanyú a szőlő!

Ha nem álompasi, akkor mindig van benne kivetnivaló.

Túl kövér, túl sovány, ősz hajszála van, keveset keres, túl normális, stb.

Ha meg 30 pluszos vagy, akkor elfelejted, hogy te is öregszel, nem csak a korodbeli férfiak, de ezt nem vagy hajlandó észrevenni. Ha XY nem álompasi, az azért jusson eszedbe, hogy te sem vagy feltétlenül álomnő.

Úgyhogy kevesebb ítélkezés, kicsit nézzél magadba, nézzél körül, esetleg hány normális férfi mellett mentél el vagy hagytad magára!

Csak azért, mert...

2022. okt. 20. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!