Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság komoly férfit találni? Akinek még számít a nő lelke és nem csak a teste?
Szeretet hajt egy kapcsolatba?
Ez elég érdekes gondolat.
Főleg hogy a szeretet kialakulásához bizony több idő kell,mint a szerelem kialakulásához.Mivel azt követi,nem pedig megelőzi.
Ismerkedéskor én még sosem találkoztam egyetlen egy nővel sem,akit a szeretet hajtott volna.
50F
Hát, én nagyon sokáig kerestem, és próbáltam a lelküket (is), nézni, de a kezdeti megjátszásuk után sajnos mindnél kibújt a szög a zsákból. A nők egyszerűen undorítóak (a gondolkodásuk, a viselkedésük)!
Semmi értelmes logika nincs a cselekedeteikben, és ez engem irritál, és jönnek a női ösztön dumával is.
Sőt, ezt egy nő kollégám mondta, hogy ha a férfiak mindig látnák a nők gondolatait, megundorodnának tőlük, olyan mocskosak. Nem véletlen van kevés igazi női barátság, mert pontosan tudják a másikról, milyenek!
Szerintem gyakorlatilag bárhol. Rengetegesen vágynak a szeretetre és egy olyan személyre aki mellett minden rossz elviselhető, de a legtöbben csak egy nagy semmit kapnak ehelyett. Ismerkedni, beszélgetni kell és egyszer, ha szerencséd van akkor találsz ilyen személyt. A pártalálás pusztán szerencse kérdése.
F
nehéz találni, akinek nemcsak test kell, de nem adom fel, hátha...
N
Ezek alapján a kérdezőnek nem az a szempont az első, hogy jól nézzen ki , hogy vonzó legyen a másik fél mert az idővel még vonzó lehet, hanem a lelki téma a fontosabb.
A valóságban ez úgy zajlik, hogy elkezdenek beszélgetni minden nagyon jól alakul, tök jól kijönnek kb mintha lelki-társak lennének, aztán jön egy képcsere, vagy randi és bummmmmmmmmmmm az egésznek vége mert a csajnak mégsem tetszik a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!