Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz manapság komoly férfit találni?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nem sikerül egy komoly gondolkodású igazi férfit találnom aki nem züllött link alak. Mert én mindig csak olyanokba futok bele akik komolytalanok önzők csak magukat veszik figyelembe az a fontos,hogy nekik legyen jó a nő lelki világa nem érdekli őket. Vagy pedig olyanok akik csak szórják a pénzt hiteleik vannak és soha nem elég nekik semennyi pénz nem tudnak vele bánni. A nőt elnyomják veszekednek vele ha megmeri mondani az igazságot a szemükbe és utána még nekik áll feljebb. Én úgy vettem észre hogy a mai férfiak többségének nincsen semmi önkritikájuk és mindig a nőben keresik a hibát. Az a baj hogy aki tényleg egy rendes tisztességes becsületes nő az mindig a rossz férfiakba botlik bele sok ribi meg megkapja az álompasit. Miért ilyen igazságtalan az élet?
2022. okt. 20. 07:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

@20: igen, a fizikai vonzalom fontos.

De piszok nehéz elhinni, hogy valaki kizárólag olyan emberekbe botlik, akik nem jönnek be fizikailag. Ott akkor már az illető válogatós ízlésével van a gond. Vagyis dehogy! Nincs semmi gond, csak el kell fogadni, hogy akinek Brad Pitt a mérce, az úgy is nehezen talál párt, ha ő egyébként szintén hollywoodi szinésznő kategória, hát még akkor, ha egyébként csak a szomszéd Mancika/Józsika.

(ps: a kérdező nem fizikai tulajdonságokat ír, hanem link, pénzszóró, nőkkel tiszteletlen férfiakat. És olyat, azért bőven találni, aki nem ilyen)

2022. okt. 20. 11:58
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
20: Egyáltalán nem komolytalan dolog az sem, csak sokan ezen a téren nagyon el vannak tévedve. A saját "öregedésüket" nem veszik figyelembe és tényleg komolyan hisznek benne, hogy ők 30-35 évesen ugyanolyanok mint 20 évesen voltak (vagy még jobbak), miközben a másikon egyből észreveszik, hogy kicsit őszül, vannak apró ráncai, férfiként kopaszodik, nőként nem úgy állnak a mellei, mint 18 évesen, van egy kis "integetőizom", stb. Persze tök jó lenne 40 éves férfiként egy olyan nőt találni, akinek a teste egy 20 évesé, a gondolkodása pedig egy 40-esé, de valljuk be, ilyet nem találni. Ahogy nőként sem fog senki ilyen férfit találni, aki ráadásul még vonzódik is hozzá.
2022. okt. 20. 11:59
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

"A saját "öregedésüket" nem veszik figyelembe és tényleg komolyan hisznek benne, hogy ők 30-35 évesen ugyanolyanok mint 20 évesen voltak (vagy még jobbak)"

Egyik barátnőm (35+) egy érettségi képpel van fent társkeresőn, amire rárakott egy kis homályosítás effektust. Az a mondása, hogy ő semmit nem változott.

Másik barátnőm (45 múlt) jelenleg 35-nek mondja magát, pár éve lépett fel 29-ről, mert az már tényleg tarthatatlan volt. Akit nagyon a bizalmába avat, annak a fülébe súgja, hogy "ugye nem gondotad volna, hogy 40 múltam". Hogy mondjam: Gondoltam volna :)

2022. okt. 20. 12:03
 24/42 anonim válasza:
100%

“ az a fontos,hogy nekik legyen jó a nő lelki világa nem érdekli őket”

5-10 friendzoneba fulladó kapcsolat után. Ahol a férfi hiába lelkizős, a nő nem adja ezt vissza. Elkönyvelik hogy nem ilyennek kell lenni, mert nem éri meg.

Persze lehet hogy te nem vagy ilyen. Sőt azok a nők se lettek volna ilyenek ha párként tekintenek az illetőre. Viszont aki megégeti magát az tanul belőle.

2022. okt. 20. 12:08
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
6: Szép megfogalmazás. Én is így gondolom.
2022. okt. 20. 12:10
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok: teljesen egyetértek az utánam szólókkal. Nem is gondoltam magam 20 évesnek 42 évesen és a korosztályomból kerestem. Friss fotóink voltak fent a ma már férjemnek és nekem is. Amúgy nagyon bejöttünk egymásnak, tehát nem a "jó lesz tévét nézni" kategóriát jelentettük egymásnak az elejétől fogva.

Férjem nyilván őszül, kopaszodik. Nekem a hátsó combomon van pl 1-2 hepe meg hupa. De kb ennyi, 46 éves koromra abszolút nem panaszkodhatom. Mindemellett igen, korombeli őszülő nevetőráncos - de imádom - hapsit kerestem, fel se merült hogy de jó lenne nekem egy 25 éves legény. Mert nem. Külsőre sem jönne be meg ugye miután jól megbeszéltük, hogy nagyon fontos a külső, ez még csak az első lépés. A lényeg utána jön.

2022. okt. 20. 12:19
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, csomó normális férfi van. Vagy rossz körökben mozogsz, vagy rossz embereket szemelsz ki.
2022. okt. 20. 12:33
 28/42 anonim ***** válasza:
84%

@26 "Férjem nyilván őszül, kopaszodik."

Férfi vagyok, 40+. Kopaszodni még csak spiccben, de őszülni becsületesen, nyilván akad 1-2 ránc, de pl sportos alkatom van, nincs pocak, nem vagyok elhízva, és nem vagyok 40 kiló sem vasággyal.

A múltkor egy céges csapatépítőn oda keveredtem a 30-as, 40-es kolléganők mellé, akik éppen kielemezték, hogy sehol egy normális férfi, mert az egyik kopaszodik, a másik pocakos, a harmadikkal már nem is tudom, hogy mi volt a bajuk.

Nos, ha csak hallgattam volna őket, akkor azt gondolom, hogy a gyakornok lányok beszélik éppen ki a 30-40 éves pasasokat, így viszont azt láttam, hogy egy csomó középkorú nő, sok esetben 1-2 gyerek után soha vissza nem nyert formával gyakorlatilag úgy beszél a férfiakról, mintha az összes selejt lenne. Pedig hidd el, közöttük nem egy boldog lenne, ha csak a combján lenne egy kis hupli... hátul.

Innen nézve nagyon nehezen hiszem el, hogy sehol egy normális férfi.

Jah, és még egy gondolat! A kedvencem továbbra is ez a "felveszek egy magassarkút, akkor már hülyén nézünk ki". Én magas vagyok, de komolyan a haverok nagy része valóban beleesik ebbe a kategóriába. És mindet kiszórják a csajok.

Nem lehet, hogy 40 évesen már nem arra kell gondolni, hogy milyenek vagyunk egymás mellett ___mások___ szerint? Esetleg venni egy lapostalpút?

Mert azért nehéz elhinni, hogy minden férfi lehangoló, aki kb egymagas a nővel

2022. okt. 20. 12:45
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Nincs egyébként semmi szégyen azon, ha valaki a korának megfelelően öregszik. Természetes folyamat és jelenleg nem sokat tehetünk ellene. Tüneti kezelések vannak, a digitális világban lehet régi képekkel csalni, vagy akár a frisseket is úgy filterezni, hogy 5-10 vagy több évvel fiatalabbnak hassunk rajtuk. De minek? Élőben nem az az ember lesz ott, hanem te magad. És ezzel nem csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe, hanem a másikat is. Futottam már bele ilyen szituációba, nem is egyszer és még én éreztem magam kellemetlenül és próbáltam vigyázni arra, hogy nehogy valami olyasmit mondjak, hogy "ne haragudj, de szerintem én a húgoddal beszéltem eddig, miért te jöttél?". Innentől pedig nagyon nehéz ettől elvonatkoztatni, mert gyakorlatilag átverve éreztem magam és ha valaki már a legelején próbál átverni, akkor mi lesz később?

Nemrég rendezgettem én is a digitális képeimet és hát igen, látszik az idő. Pár évnél még nem is látványos, akár mondhatnám azt, hogy nincs is különbség, de 10-15 évvel ezelőttiekhez képest teljesen egyértelmű.

2022. okt. 20. 12:53
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is van ilyen ismerősöm. Nő, nagyon elhízott, arcra sem a legszebb, ráadásul láncdohányos. 40-es éveiben jár, normális kapcsolata az elmúlt években nem volt.

Társkeresőn teltkarcsúnak jellemzi magát, és ha el is jut valakivel randiig aki az alkatát elfogadná, a tömény cigiszag miatt elutasítják. Akkor meg fel van háborodva. És amúgy igényes nőnek tartja magát, jár kozemtikushoz, drága ruhákat vesz, drága parfümöt használ, festi a haját. És úgy látja, hogy mivel ő így igyekszik, neki járna igényes férfi. És basszus nem látja be, hogy hiába a glanc, ha az alapok nem jók. Próbáltam neki beajánlani egy ismerősömet, valóban elég előnytelen külsejű csávó, de nagyon jófej, meg azért nem égeti ki az ember szemét a látványa. A férfi benne is lett volna többen, de a nőnek nem felelt meg mert hogy ronda... Hát kemény az élet basszus.

Mindkét nemben vannak ilyen válogatós emberek, akiknek valamiért nem gyanús, hogy ha soha senkivel nem jön össze semmi, akkor talán nem mindenki másban van a hiba.

2022. okt. 20. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!