Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz manapság komoly férfit találni?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nem sikerül egy komoly gondolkodású igazi férfit találnom aki nem züllött link alak. Mert én mindig csak olyanokba futok bele akik komolytalanok önzők csak magukat veszik figyelembe az a fontos,hogy nekik legyen jó a nő lelki világa nem érdekli őket. Vagy pedig olyanok akik csak szórják a pénzt hiteleik vannak és soha nem elég nekik semennyi pénz nem tudnak vele bánni. A nőt elnyomják veszekednek vele ha megmeri mondani az igazságot a szemükbe és utána még nekik áll feljebb. Én úgy vettem észre hogy a mai férfiak többségének nincsen semmi önkritikájuk és mindig a nőben keresik a hibát. Az a baj hogy aki tényleg egy rendes tisztességes becsületes nő az mindig a rossz férfiakba botlik bele sok ribi meg megkapja az álompasit. Miért ilyen igazságtalan az élet?
2022. okt. 20. 07:57
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
67%

"De ha egyszer nem jön be és "nincs meg a kémia", akkor hogy akarsz vele aludni, ébredni, kapcsolatban lenni?"

Belépek egy termbe, ott van 20 életkorban megfelelő potenciális partner. Első blikkre 1-2-t szúrok ki, hogy igen, velük kellene megismerkedni.

Tiniként mindent el is követtem, hogy azt az 1-2-t behúzzam, 18-19-re meg azt mondtam, hogy "nincs meg a kémia, nem érdekel". Nyilván ha lemaradtam az áhított max 2-ről (akár azért, mert nem jöttem be nekik, akár azért, mert menet közben kiderült, hogy sudribunkók), akkor közöltem, hogy sehol senki.

Manapság a 20 emberből 1-2-t szúrok rögtön ki, meg még egy párat, akivel megéri leállni beszélgetni. Aztán persze mára sokkal jobb az emberismeretem, gyorsan rájövök, hogy a kezdeti 2 szuper jelölt egy tapló, meg arra is, hogy az aki elsőre nem mozgatott meg bennem semmit, mert csak csendesen szemlélte az eseményt, az ha elkezdek vele beszélgetni, akkor megnyílik, kiderül, hogy értelmes, kedves, hogy van humora, csak éppen kellett neki egy kis idő/türelem/biztatás.

Nem, nyilván nem fekszem le olyannal, akiben semmit nem találok, aki nem vonzó számomra, viszont az évek során megtanultam, hogy rengeteg olyan potenciális jelölt van, akiknél első blikkre nem üt be a villám, de ha adok neki időt és lehetőséget, akkor meglehet a szikra.

Továbbra is tartom, azok az ismerőseim, akik szerint sehol egy normális férfi/nő, azok mindegyike legalább 3-4 emberről lemarad a saját közvetlen környezetében, mert korábban eldöntötte, hogy a fenti példa 20 emberéből neki a 2 tökéletes kell, a maradék 18 meg kuka.

Továbbra sem azt mondom, hogy minden embert el kell fogadni, és mindegyik jó lesz partnernek, csak annyit, hogyha jobban körülnézel, akkor rá fogsz jönni, hogy 20-ból nem 18 a selejt, hanem csak 12.

2022. okt. 20. 09:59
 12/42 anonim ***** válasza:
36%
Mert túlsúlyos vagy.
2022. okt. 20. 10:07
 13/42 anonim ***** válasza:
89%

" Én úgy vettem észre hogy a mai férfiak többségének nincsen semmi önkritikájuk és mindig a nőben keresik a hibát."

A férfiak pont ugyanezt mondják a nőkről.

Ez nekem azt mutatja, hogy ez nem férfi vagy női kérdés, hanem az emberek nagy többségének semmi önkritikája nincs, és mindig a másik nemben keresik a hibát.

(sajnos ahányszor ezt kimondom, mind a férfiak, mind a nők nekem esnek, pedig az, hogy mindkét oldal magára veszi azt mutatja, hogy igazam van)

2022. okt. 20. 10:11
 14/42 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem talán a legnagyobb baj az, hogy sokan még mindig úgy keresnek párt, mint 15-20 évesen. Alap elvárás hogy mikor megpillantja, egyből jöjjön a "pillangók repkednek a gyomromban" érzés, rózsaszínbe boruljon a világ. Ez fiatalon még működik, 30 felett már nem igazán. Pedig tényleg ott van egy rakás "normális" nő és férfi, csak egyrészt a korábbi sérelmek, másrészt az előítéletek miatt nem látjuk. És jobban megnézve már kicsit ráncosodik, van rajta egy kis plusz, vagy éppen kórosan vékony... és már le is beszéltük magunkat róla. Vagy a másik verzió, hogy ha így még meg is felelne, akkor biztos kapcsolatban van, de ha kiderül, hogy mégsem, akkor pedig tutira valami nagy baj van vele, hogy egyedül maradt. Ha nő, akkor biztos aranyásó vagy hisztis, ha férfi, akkor pedig pszichopata sorozatgyilkos.
2022. okt. 20. 10:14
 15/42 anonim ***** válasza:
87%

1, Nem olyan nehez.

2, Te nem is oket keresed, ha masmilyen pasikat fogsz csak ki.

3, Ertelemszeruen a sajat kategoriajukkal ismerkednek, nem veled.

2022. okt. 20. 10:39
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Rosszak a szelekciós szempontjaid.

Egyébként meg túl sokat képzelsz magadról.

2022. okt. 20. 10:49
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

- Ha egy züllött, pénzszóró, önző férfibe botlasz, az pech

- Ha kettőbe az is pusztán mázli kérdése

- Még a hátom vagy négy ilyennel találkozol, az is lehet szerencsétlenség

- Ha minden férfi akivel megismerkedsz önző, züllött, pénzszóró, akkor ott már benned van a hiba. Rosszul választasz, rossz típusra buksz, rossz helyen keresel, rossz férfiaknak adsz lehetőséget.

Azt nem lehet kivédeni, hogy az ember pár alkalmatlanba belefusson akár egymás után. Ha viszont valaki sorozatban mindig egyfajta embert vonz be, az már nem a férfiak vagy a szerencse kérdése.

2022. okt. 20. 11:10
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj hogy aki tényleg egy rendes tisztességes becsületes nő az mindig a rossz férfiakba botlik bele sok ribi meg megkapja az álompasit"

Te kérdező! Mesélj már, miből gondolod, hogy aki álomférfit kap, az ribi? Miből gondolod, hogy azzal a nővel (és a férfiakkal) van a gond, akik megtalálják a normális párt, és nem veled?

Azt írod korábban, hogy "a mai férfiak többségének nincsen semmi önkritikájuk és mindig a nőben keresik a hibát"

Ezzel szemben te fél bekezdésben sorolod, hogy a férfiaknak milyen hibája van, majd lezárod, hogy persze aki nőként talál normális párt, az meg ribi.

Nem érzed, hogy mindenki szembejön az autópályán?

2022. okt. 20. 11:13
 19/42 anonim ***** válasza:
87%
Itt vagyok mint komoly gonmdolkodású férfi
2022. okt. 20. 11:14
 20/42 anonim ***** válasza:
89%

A külső iránti vonzalom sem komolytalan dolog. Sőt. Hiába tökjó fej, ha amúgy nem jön be.

És nem tekintettem 20-ból 18-at selejtnek, ahogy írtad, csak egyszerűen nem őt keresem, mert nem tetszik a külseje. Pont.

2022. okt. 20. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!