Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan erednek ezek a hülyeségek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan erednek ezek a hülyeségek?

Figyelt kérdés

Rengetegszer belefutottam már abba, hogy kommentben az terjed, hogy amennyiben szüleid támogatása révén jutottál lakáshoz, az olyan, mintha nem is lenne. Számtalanszor láttam már, hogy többen is amellett érvelnek, hogy egy lány számára semmilyen módon nem pozitívum az ilyen eset. Mintha nem számítana anyagi biztonságnak, nem tartozna hozzá az egzisztenciához, nem járna vele kényelem és egyéb biztonságérzet csak azért, mert nem az fizetett érte, akinek a tulajdona..

A másik kedvencem az, amikor valaki vagyonos. Ilyenkor rendszerint beleállnak, hogy csak a pénzével akar és tud csajozni. A hab a tortán, amikor jönnek a személyiségbeli dolgokkal, hogy egy szegény, nem sportoló, kevésbé szép valaki sokkal jobb választás minden nőnek, mert a gazdag arrogáns, a helyes beképzelt, a sportoló buta, és az a nő felszínes, akinek sikeres férfi kell. Honnan jön ez? Miért egyértelmű, hogy jobb a személyiséged csak azért, mert mondjuk kevesebb a pénzed?

Ez ilyen 'savanyú a szőlő' mentalitás, vagy tényleg ebben hisznek azok, akik kevésbé szerencsés helyzetben vannak?

2022. okt. 14. 17:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem szólod le azt akinek nem volt ilyen szerencséje, addig nincs gond. A gond akkor van, amikor nagy megmondóemberként kezdenek beszélni a lakáspiacról meg vásárlásról, akinek igazából lövetük sincsen milyen az, csak kaptak egyet aputól.
2022. okt. 14. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:

#5: "Olyan fiatalokat (férfiakat és nőket egyaránt) ekéznek, akiknek annyi a bűnük, hogy a családjuk mondjuk támogatta őket az egyetem alatt, a szüleik összekuporgattak számára egy panelt (vagy felőlem egy villát a Gazdagréten), esetleg részei a családi vállalkozásnak."

Az én részemről akkor szoktam őket ekézni, amikor túltolják a szabópéterizmust és meg akarnak róla győzni, hogy mivel ők nem vették igénybe a szülők által rendelkezésre álló szociális hálót, ezért én ugyanezt a manővert elérhettem volna az életben és csak kifogásokat gyártok. Na akkor eldurran az agyam.

Mert attól, hogy nem vették igénybe, még ÉRZELMILEG ott volt. Biztosítéknak. Tudod, mint a kezdő alpinistánál a biztosítókötél. Lehet, hogy anélkül sem esne le, de ha TUDNÁ, hogy nincs biztosítva, akkor beszorongana és talán amiatt hibázna. A tudat miatt, hogy túl nagy a tét. Hogy egy rossz mozdulat és vége.

Szóval a felelősségteljességem, hogy nem születtem extrém kockázatvállalónak elnézést kérek, hamut szórok a fejemre miatta. De legalább EGYEDÜL, SEGÍTSÉG NÉLKÜL el tudom magam tartani, nem szorulok még baráti kölcsönökre és baráti szívességekre sem.

Még ha teknős léptekben is haladok előre, de a biztonság mindennél többet ér, hogy nem kell másoknál kuncsorognom.

2022. okt. 15. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!