Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy közel a 30hoz ne essek még mindig ilyen hülyeségektől szerelembe? 28/N
Már a második randin elkezdtem érezni hogy teljesen szerelmes lettem a srácba amikor megöleltél és olyan magas hogy az arcom a mellkasába tudtam fúrni, ráadásul nagyon széles és izmos mellkasa van és az illata is nagyon finom.
Aztán a harmadik randin az ölében ültem és mikor felálltunk ő felemelt és úgy vitt egy csomó ideig közben végig puszilgatott, na kb azóta 24/7 csak rá gondolok.
Egyébként aranyos srác, de egy elég nagy trógernek tűnik baromi pici albérletben lakik egy elég rossz helyen és nincs kocsija sem én meg nem akarok ilyen hülyeségek miatt szerelmes lenni mint egy idióta éretlen egyetemista lány.
Úgy látszik, hogy nagyon vágynàl már egy párkapcsolatra, szeretetre, intimitásra. Ezért van.
Én is voltam ilyen szakaszban.
Ha most ilyenben lennèk, tuti elmennèk terápiára és kineziológushoz, hogy ne függjek ennyire a másik nemtől, míg meg nem találom a megfelelőt.
Troger félénk nem ezt jelenti.
Na ő pl. Troger:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__11741..
Szerintem jobban jár, ha békén hagyod. Aztán talán talál valami nem felszínes lányt.
Hagyjátok már békén!
Én értem a problémát. A felnőtt életedet terveznéd már, de ő benne nincs erre potenciál.
Szerintem sem lenne.
Ismerkedj másokkal is!
Én is kikérdeztem őket mindig, hogy ne menjek fölöslegesen randizni, ha nem felel meg.
Itt a gond azzal van, hogy annyira rá vagy most függve a testi kontaktra, hogy az sem tart vissza, hogy tudod, hogy alkalmatlan az illető.
Ezen kellene változtatni.
a kérdésre: (8-as voltam): de hogy ne tűnjön úgy, hogy üres kézzel engedlek el, van egy könyv, a "How to avoid falling in love with a jerk", abban benne van minden, amit a címe ígér.
NAGYON hasznos párkapcsolati tanácsok vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!