Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok mondják a legnagyobb hülyeségeket, akik nem tudnak nőhöz jutni?
Elég elolvasni pár oldalt ebből a kategóriából.
Ja, átlátják, mit? Az ablaküveget?
Én annyit üzennék a siránkozóknak, hogy
csak a kudarcokra kell minden áron kifogást találni, a sikert sosem kell megmagyarázni. :)
Egyébként igen, ez érdekes. Mindig abból indulnak ki, hogy a haverjuknak, bátyjuknak milyen barátnője van, de:
1. gondolom, nem előtte élik az egész életüket, így sok dologról fogalmuk sincs
2. nem kellene olyan dologról dumálni, amit nem tapasztaltál meg. Értsd: ha 4-5 csalfa, aranyásó barátnő után nyomnák ezt a szöveget, azt mondanám, hogy oké haver, te ezt tapasztaltad, de ezek semmit sem tudnak.
21/L
#7: Szerintem fején találtad a szöget. Egyszerűen nincs semmi visszaigazolás arról, hogy mi a gond. Erre persze jön a találgatás, hogy miért nem jön össze semmi:
- azért mert alacsony, kövér/sovány, kopaszodó, csúnya vagyok?
Válasz a nőktől: ez biztosan nem lehet gond, az én párom sem egy Adonisz, és mégis milyen jól megvagyunk.
- azért, mert nem vagyok gazdag, nincs túl jó állásom, luxusautóm?
Válasz a nőktől: ez biztosan nem lehet gond, mert én pl. sosem néztem, hogy mennyit keres, csak annyi elvárásom van, hogy ne nekem kelljen eltartani.
- azért, mert nem vagyok alfahím?
Válasz a nőktől: biztosan nem ez a baj, soha nem kedveltem az alfahímeket, mindig a szerényebb fiúk illetve férfiak jöttek be. A jelenlegi párom is visszahúzódó, zárkózott típus.
Ebből az jön le, hogy az átlagos nőknek csak nagyon keveset számít a külső, az anyagiak is csak minimálisan, illetve nem kell, hogy egy férfi alfahím típus legyen. Ez lenne a valóság? :)
Persze egyszerűbb lenne, ha őszintén elmondanák a nők, hogy mi is az, ami miatt nem jön be az illető. A baj ezzel csak az, hogy valójában ők maguk sem tudják (ilyenkor jön a nincs meg a kémia szöveg). Ez olyan, mint pl. a zene: ha most le kellene írnod, hogy az egyik dal miért tetszik, a másik (nagyon hasonló) miért nem, meg tudnád tenni? Nem hinném, maximum belemagyaráznál valamit, de a valódi okot nem tudnád leírni. Ettől viszont a szerzők, előadók nem lesznek okosabbak, nem tudnak legközelebb sokaknak tetsző igazi slágert írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!