Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Általában hány évesen csinálja...

Általában hány évesen csinálja az ember a legnagyobb hülyeségeket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 21:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
szerintem kamasz korban
2010. ápr. 4. 21:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Ti például hány évesen csináltátok eddigi életetek legnagyobb hülyeségét?
2010. ápr. 4. 22:03
 3/21 anonim ***** válasza:
Én 7-10 éves koromban csináltam a legnagyobb hülyeségeket akkori legjobb barátnőmmel. :) Habár lehet hogy az csak gyermeki kíváncsiság volt... xD amikor nála voltunk, és csak ketten, akkor mindig mesztelenül rohangáltunk a házban, és a nagy plüsseivel "csúnya" dolgokat csináltunk...:) Meg most, 15 évesen, mert egy fiú miatt újra és újra megalázom magamat. Egy jó nagy pofon kellene nekem (igen, az ereim vagdosása nem volt elég). Francba már, én egy hülye vagyok. :'D
2010. ápr. 4. 23:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs általában. Én pl az a komoly, megfontolt fajta vagyok. Semmi kedvem hülyeségeket csinálni pedig kamasz vagyok / voltam.
2010. ápr. 5. 01:16
 5/21 anonim ***** válasza:
En nem csinaltam soha olyan nagy hulyesegeket, de tobb hibat kovettem el, mikor alt. iskolaba jartam, mint felnottkent. Szoval felnott korban mar alt. az ember nem kovet el annyi hulyeseget, de olyat is lattam nem 1-2-t, aki gyereknek jo volt, viszont felnott koraban elzullott es a sajat hulyesegei miatt jutott el a melypontjara.
2010. ápr. 5. 06:05
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 23:00, nem vagy hülye, csak kamasz, de azért hagyj fel az érvagdosással.01:16, szóval te mindent bölcsen megfontolsz, és sosem követtél el még hibát? Én is most, kamaszkorban követem el a legnagyobb hülyeségeket. Eddig mindent megfontoltan csináltam, most meg nem is értem magamat. Várok újabb válaszokat.
2010. ápr. 5. 08:26
 7/21 anonim ***** válasza:

Amikor megszületik!

Amúgy egész életében!

2010. ápr. 5. 09:15
 8/21 anonim ***** válasza:

általános iskolában követtem el sok hülyeséget....

hülyeséget valószínűleg fogok csinálni a jövőben is, még minimum 40 év áll előttem.

2010. ápr. 5. 12:43
 9/21 anonim ***** válasza:
Én 5-12 éves koromban. 10 évesen jutott eszembe a legtöbb hülyeség 5-6 éves kroomban, az alatt a 2 év alatt több hülyeséget csináltam, mint 5 év alatt utána. :'D
2010. ápr. 5. 13:59
 10/21 A kérdező kommentje:
Vicces, szóval nem a kortól függ
2010. ápr. 5. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!