Általában hány évesen csinálja az ember a legnagyobb hülyeségeket?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 21:54
11/21 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy hány éves korban. Ha normálisan nevelnék, nem csinálna legnagyobb hülyeségeket, persze apróságokat azt igen. Mondjuk egy jól nevelet gyereknél az jelenti a legnagyobb hibát.
12/21 A kérdező kommentje:
Na, igen, mindenki számára más a hülyeség, amit megbánt, hogy tett, de akkor is van ilyen. Például az én legnagyobb hülyeségeimis más szemében semmi, de engem zavar.
2010. ápr. 5. 15:32
13/21 Phoney válasza:
Szerintem a legtöbben az után, hogy először inni/bulizni kezdenek:D
14/21 anonim válasza:
01:16 nem vagyok bölcs sem okos. Egyszerűen csak nem vagyok vevő a hülyeségekre. Amiket tettem azt úgy tettem hogy sose bánjam meg és másnak se ártsak vele. Nem azért mert olyan jó vagyok, hanem azért mert nincs gusztusom az ilyen tipikus tinihülyeségekhez...
18L
15/21 anonim válasza:
14:18-as vagyok: *5-6 éves koromról =$
17/21 anonim válasza:
És milyen hülyeséget "csináltál", kérdező?:)
18/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és több fiúval (nem jártam, csak) barátkoztam egyszerre interneten. Annak a felébe "szerelmes" lettem, a másik fele meg belem. Aztan akik tetszettek, azoknak a fele lekoptatott, pedig ugy tunt, bir, a masik fele meg megvan, meg azoknak a fele is, akiknek tetszettem. Csak sajnalom szegenyeket. Jobb lett volna bele sem kezdeni.
2010. ápr. 6. 22:02
19/21 anonim válasza:
Én megfontolatlan vagyok általában vagyis az voltam.. amióta az édesapámat elveszítettem azóta én úgy vettem észre,hogy némileg komolyodtam,de viszont keserűbbnek látom a világot és fájdalmasnak.. azelőtt én is ált.iskolában csináltam butaságokat az akkori volt legjobb bnőmmel ..azóta valahogy megkomolyodtam és már "akkora" hülyeségeket nem követek el...16L
20/21 anonim válasza:
14-16 éves kor..legalább is apasztalatom szerint ekkor kezd az ember bevállalósabb lenni és csinálni a hülyeségeit(pl nekem atombrutál az volt h megettem egy cserebogarat semmi íze nem volt nempara)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!