Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy közel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy közel a 30hoz ne essek még mindig ilyen hülyeségektől szerelembe? 28/N

Figyelt kérdés

Már a második randin elkezdtem érezni hogy teljesen szerelmes lettem a srácba amikor megöleltél és olyan magas hogy az arcom a mellkasába tudtam fúrni, ráadásul nagyon széles és izmos mellkasa van és az illata is nagyon finom.

Aztán a harmadik randin az ölében ültem és mikor felálltunk ő felemelt és úgy vitt egy csomó ideig közben végig puszilgatott, na kb azóta 24/7 csak rá gondolok.

Egyébként aranyos srác, de egy elég nagy trógernek tűnik baromi pici albérletben lakik egy elég rossz helyen és nincs kocsija sem én meg nem akarok ilyen hülyeségek miatt szerelmes lenni mint egy idióta éretlen egyetemista lány.

2022. máj. 15. 07:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%

Mert a vagyonra (neked) sosem fog bizseregni a lábad között, a magas izmos szépfiúra meg 10 év múlva is.

Ezen nem nagyon lehet változtatni, ilyen a személyiséged.

2022. máj. 15. 09:24
 12/12 Mathus ***** válasza:
59%
#11: viszont, hogy a magas, izmos, szépfiúk 10 év múlva, közel a negyvenhez látni fognak-e benne fantáziát? az már véleményes.
2022. máj. 15. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!