Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyanok, akik végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok, akik végül megbánták, hogy összejöttek lányokkal és rengeteg pénzt elvertek utazásokra és egyéb hülyeségekre?

Figyelt kérdés
Más is inkább maradt volna szűz?

2021. aug. 28. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Aki megbánja hogy jókat kufircolt és világot látott és a szüzességét vágyná vissza meg a pénzét, az reménytelen eset. A világ lúzere.
2021. aug. 28. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

[link]

Küldenèm speciàlba😁

2021. aug. 28. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

De. Kifogtam egy gold diggert.

Kb 3 millàt rá költöttem. Szerelmes voltam, igy vak is. Az ismerősök hiába mondták, nem láttam nem hallottam.

Amikor lelépett mindennek a felét akarta. Az ügyvédem lerendezte.

2021. aug. 28. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Milyen értelemben?

Szexuálisan, mint az én esetemben, vagy megmentette a vagyonodat?

2021. aug. 28. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

4

Elmagyarázta neki a visszaélésszerű joggyakorlás esetét.

És hogy a puncija nem ér több milliót.

És ha a nyakába vesz egy pert akkor évekig fizetni fogja a perköltséget.

2021. aug. 28. 17:57
 6/9 moozygoo ***** válasza:
56%

Mivel szakított velem a nő, így igen megbántam.

Egy évig tartott, rengeteg utaztam hozzá, vettem a vonatjegyeket meg a jó ég tudja még mit.

Bár ne jöttünk volna össze, akkor sokkal előrébb tartanék most az életben.

2021. aug. 28. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt a pénzt ígyis-úgyis elvertem az utóbbi 30 évben pizzára meg "hülyeségekre", szóval tökmindegy!
2021. aug. 28. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, aki mondjuk prostikra veri el a pénzét, az mivel jobb helyzet?
2021. aug. 28. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

Miből gondolod, hogy egy férfi ne szeretne utazni, világot látni? Úgy mondod, mintha egy férfi nem élvezhetne egy nyaralást, utazást, strandolást, finom ételt, bármit.

Attól, hogy neked mondjuk elég a négy fal bámulása, max. a TV, még ne írd le az egész férfi nemet, köszi.

2021. aug. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!