Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből ezt a hülyeséget ?
Igen,mert kihívás számodra...kitűzted célként hogy figyeljen fel rád.Elhatározás,megtervezés,kivitelezés...ha jól sejtem most az elhatározásnál vagy.Tervezd meg,valósítsd meg.
Motivál...a kihívások ,célok viszik előre az életét az embernek.
Izgalmas,mert alakulnak a dolgok majd...ha elsőre nem sikerül felkeltened úgy a figyelmét ahogy szeretted volna az még jobb,mert agyalásra késztet hogy találj ki jobbat,hatásosabbat.
Akkor lesz gond ha megkapod amit szeretnél,mert lehet utána már teljesen érdektelenné válik számodra.
2#
Kíváncsi lennék ez miként hat a nőkre
Őket kevésbé őrjíti meg, de azért meg kell viselje őket is
Náluk is jelent motivációt a szexhiány?
Szerintem annyira nem, de ezt nőnek kéne cáfolnia vagy megerősítenie
Pedig igen, és ők nagyobb élményre számítanak.
Igazán jó orgazmust pedig nem mindig sikerül elérniük.
Dehát ki tudja... Ez csak tipp volt.
Kérdező!
Ha ugyanúgy hat mindkét nemre, akkor miért a férfiak azok akik agresszívabban képesek szexért nyomulni?
Miért csak ők akarnak mindenféle nővel szexelgetni?
Azt latni hogy a nők alig-alig törekednek kifejezetten erre, tehat az ő motivációik nem a szexen alapulnak.
Azt meg azért vedd figyelembe hogy a férfiaknak termelődik lábuk között egy kis anyag, amelynek valamiképpen néha ürülnie kell, és nem a vizeletről beszélek.
Ez azt jelenti hogy férfiaknál a puszta biológiai késztetés is erős a szexre, amit csak a tudatuk írhat felül. Tehát ugyanúgy nem élhetik meg ezt a nők, mert naluk nincs ilyen kényszer.
"és azt hiszem elmúltam már 14 éves hogy kb első látásra ennyire meghülyüljek valakitől ."
A leghülyébb érzés, utálom. Ilyenkor a legjobba távolságtartás és a depresszió, munka, valami elfoglaltság. Azért harminc-iksz évesen az ember már legyen kicsit komolyabb. Nekem is volt ilyen, de szerencsére elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!