Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » NŐK! Sokemeletes irodaházban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐK! Sokemeletes irodaházban ha megtetszik egy nő a liftben és ketten vagyunk és azt mondom: 'nehéz nap volt igaz?' vagy valami ilyen hülyeséget akkor az akár bejöhet? Ismerkedni szeretnék, vagy lift felejtős?

Figyelt kérdés

2021. nov. 11. 08:19
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
97%
Hát ez nagyon lányfüggő szerintem... Lehet valakit nem zavar maga a szituáció. Az is lehet, hogy egy olyan személyt fogsz ki, aki megijed attól, hogy nem érzi azt, hogy kiléphet a helyzetből és negatívan érinti a helyzet.
2021. nov. 11. 08:26
 2/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nyomulós fajta sehol máshol nem merném bevállalni tényleg nem akarok se feljelentést se paprika sprayt....
2021. nov. 11. 08:28
 3/49 anonim ***** válasza:
79%
Hát, barátom, ha ezt itt kell megkérdezned...
2021. nov. 11. 08:29
 4/49 anonim ***** válasza:
36%
Hát ne ilyen depis lehuzós szöveggel kezdj ismerkedni
2021. nov. 11. 08:51
 5/49 A kérdező kommentje:
és mi a rákot mondjak mégis???
2021. nov. 11. 08:56
 6/49 anonim ***** válasza:
65%
Inkább kussolj, ne fedd fel a képességeidet
2021. nov. 11. 09:04
 7/49 anonim ***** válasza:
95%
akar be is johet, igen, ha tetszik a ferfi es adtam neki erre utalo jeleket. tehat mar szemztunk, en is kineztem ot magamnak stb, akkor oke, de ha csak ugy a semmibol letamad, ugy, hogy nekem kb fel se tunik a letezese, az inkabb creepy.
2021. nov. 11. 09:14
 8/49 anonim ***** válasza:
88%

Kezdetnek szerintem jó. Ha tetszel neki, látni fogod, amikor reagál. Ha csak odamorog valamit, az felejtős.

38N

2021. nov. 11. 09:16
 9/49 anonim ***** válasza:
77%
Én ebből arra következtetnék, hogy lestrapáltnak nézek ki és be akartál szólni. :D
2021. nov. 11. 09:40
 10/49 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ha többször láttad már az illetőt, inkább kérdezd meg, hogy ne haragudj, többször láttalak, melyik részlegen/cégnél dolgozol?

Aztán ha megmondja egyrészt közelebb vagy ahhoz, hogy megismerd, másrészt mielőtt elköszönsz tőle, megjegyezheted mosolyogva, hogy "Hm, többször kellene arrafelé járnom."

Aztán ha nyitott az ismerkedésre, úgysem fog kerülni, ha legközelebb összetalálkoztok, esetleg vissza is kérdez vagy hasonlók. Ennél jobban nem erőltetném. Legyen választása, az a lényeg.

2021. nov. 11. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!