Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Sokemeletes irodaházban ha megtetszik egy nő a liftben és ketten vagyunk és azt mondom: 'nehéz nap volt igaz?' vagy valami ilyen hülyeséget akkor az akár bejöhet? Ismerkedni szeretnék, vagy lift felejtős?
19
Igen, pedig én alapvetően nem szeretem a random leszólítást, de egy közösségben, mint a munkahely, azért szerintem már csak emberi/távoli kolléga alapon is belefér egy spontán beszélgetés. Sokkal nonszenszebb az utcán, tömegközlekedésen nyomulók viselkedése. Sokkal jobban bosszant.
Amíg nem tapikáz le a másik és nem basz meg a szemeivel a liftben, addig semmi baj nincs ezzel. Csak legyen barátságos, mint az emberek, akikkel amúgy is együtt dolgozunk. Lehet, hogy nem venném a célzást elsőre, mert nekem alapvetően mindenki kolléga, akivel egy épületben dolgozom. Pedig mindig van, akiről kiderül, hogy ezer éve itt dolgozik és csak most látom először. De nem ez számít.
"nyilván nem a számát kérném el csak valami közhelyes dumát nyomatnék aztán vagy lereagálja v semmi..."
De ez az. Liftben nem reagálnék semmit. Ha lift előtt, vagy sorban álláskor mondod ugyanezt, akkor simán beszélgetek veled. Kajáldában rengetegszer beszélek idegenekkel, hogy mi néz ki jól.
Nem akarok senkinek megszabni semmit. Azt mondom, hogy én pozitívan viszonyulok nyilvános, negatívan a "kényszer meghitt" leszólításhoz. De mivel kiderült, hogy chad vagy, így nem hiszem, hogy felfogod, amit írok.
21-esre írj rá.
Egy semleges, kedves mondatot mondj neki a külsejéről, vagy még inkább a ruházatáról. Ettől feltűnik neki, hogy figyelsz rá, észrevetted őt, de mert nem dicséred direktben, nem tűnsz egy szexuális ragadozónak.
Ilyenekre gondolok:
“Látom, a fülbevalója ma összhangban van a szeme színével.”
“Mennyivel okosabb volt nálam, hogy sálat kötött a nyakába, lehet, hogy megfáztam munkába jövet.”
“Milyen jó ilyen vidám színű kabátot látni a sok szürke között!”
Ha férfias vagy, nem fog meleg divattervezőnek gondolni, hanem kíváncsi lesz, hogy valóban érdekel-e téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!