Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » NŐK! Sokemeletes irodaházban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐK! Sokemeletes irodaházban ha megtetszik egy nő a liftben és ketten vagyunk és azt mondom: 'nehéz nap volt igaz?' vagy valami ilyen hülyeséget akkor az akár bejöhet? Ismerkedni szeretnék, vagy lift felejtős?

Figyelt kérdés

2021. nov. 11. 08:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
83%

29-es vagyok, nőként kommenteltem, ezek szerint ebben nem egyezik a véleményünk. Férfias férfitól én már tudtam komolyan venni ilyen megjegyzést.

Ebben az esetben pedig pont az a cél, hogy beszéljen, elinduljon egy beszélgetés, ami akkor, vagy másik nap folytatható…

2021. nov. 12. 01:52
 32/49 A kérdező kommentje:

29-es/31-es hány éves vagy?

Én ezt túl direktnek gondolnám.

Higgyétek már el nők ha egy férfi BÁRMIT mond nektek egy szituációban és látszik hogy nem egy nőcsábász alkat akkor azért mondja mert tetszel neki. Nem az a lényeg mit mond hanem, hogy mondja és hogy hogy. Ha zavarban van akkor meg iszonyat bejössz neki...

2021. nov. 12. 08:50
 33/49 anonim ***** válasza:
78%

26 vagyok.

Azért ez nem teljesen igaz… nők és férfiak nap mint nap kommunikálnak egymással bármiféle szexuális hátsószándék nélkül.

Szerintem azt mondani, hogy “nehéz nap volt, ugye?”, jóval direktebb. Arra gondolnék, hogy fáradtan, szarul nézek ki, és honnan tud ez a férfi bármit is a napomról. Ráadásul ez egy negatív kicsengésű mondat, amivel a saját dolgodat nehezíted, egy pozitívabb mondattal szimpatikusabb lennél bárkinek: “De jó, hogy vége mára!”.

2021. nov. 12. 08:58
 34/49 anonim ***** válasza:

Ugyanaz vagyok. Nem értem, miért lettem lepontozva. Velem már ismerkedett hasonlóan férfi, és lett foganatja…

Ha nem lősz egy nagyobbat, évekig mondogathatod neki, hogy milyen nehéz nap volt és milyen csúnya ma az idő, nem fogja levágni, hogy mit akarsz. Ezeket a mondatokat én folyamatosan mondom és hallom random idegeneknek/-től.

Viszont még egyszer mondom, a szépsegét semmiképp nem dicsérném egyből, mert az tényleg direkt és ijesztő.

2021. nov. 12. 09:05
 35/49 anonim ***** válasza:
Te hány eves vagy, Kérdező?
2021. nov. 12. 09:06
 36/49 A kérdező kommentje:

33-as köszi az ötletet!!! Ez tetszik ez tényleg jó és egyszerű.

Szerintem egy nőnek éreznie kellene ha a férfi csak pletyizni akar vele de igenis feltételezheti egy vadidegen férfiról hogyha megszólítja azért teszi mert szimpatikus neki...

De kb. esélytelen de esélyt lehetne adni...

2021. nov. 12. 09:06
 37/49 A kérdező kommentje:
tök mindegy az életkor a nőknek semmilyen helyzet nem jó kivéve ha audis terepjárós az ISMERETTSÉGI körből el nem jön értük fehér lovon....
2021. nov. 12. 09:14
 38/49 anonim ***** válasza:

"Higgyétek már el nők ha egy férfi BÁRMIT mond nektek egy szituációban és látszik hogy nem egy nőcsábász alkat akkor azért mondja mert tetszel neki."

Akármilyen férfi azért mondja. Lehet ronda incel, mint te, vagy hülye Chad, mint a haverod.

2021. nov. 12. 16:25
 39/49 anonim ***** válasza:

Liftben beszélgetéskezdeményezés az akár jól is elsülhet, de ez a "nehéz nap volt" szöveg elég furán tudja kivenni magát, ha nem ismered annyira, és nem tudod, mivel foglalkozik. "Jobb" esetben azt fogja hinni, hogy nagyon leharcoltnak néz ki, "rosszabb" esetben kettyósnak tart.

Jobb, ha az időjárásról beszélsz, vagy megdicséred a ruháját, cipőjét; megkérdezed, melyik cégnél dolgozik...

2021. nov. 15. 22:04
 40/49 anonim ***** válasza:
Hát én fura lehetek, mert ruhadicsérés az nagyon gáz, a "nehéz/fárasztó/akármilyen nap volt"-ból nem következtetek a saját kinézetemre (ego?), hanem arra, amire mindig, mikor ilyen történt: hogy a másik bolond. Mint mikor az öregasszony elkezd sóhajtozni a megállóban, hogy nehéz az élet.
2021. nov. 15. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!