Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből ezt a hülyeséget ?
9#
Pedig az én motivációm egyértelműen a szexről szól . Nem ismerem közelről , egyszerűen vonzó számomra. Konkrétan lenne kedvem vele dugni egyet és sokszor volt már ilyen csak egy bizonyos kor felett ez már kellemetlen hogy elveszi az eszem egy szinte ismeretlen valaki .
"Ja és azért nem vagyok agresszív, mert ha én szexelek mindenkivel ribi vagyok ha egy pasi az meg szuper és menő . Így elfojtom magamban és itt rinyalok."
Nem értelek kérdező
A reakciód tényleg nevetséges, megmondjam miért?
Mert csak félsz és elmenekülsz
Pasasnál főleg nevetséges az ilyen, de a nőnél is az.
Elmondom minaz ami nem volna nevetséges: Beszélgetés és óvatos, finom ismerkedés az illetővel, hogy legalább kiderüljön a családi állapota, ami ugye nagyon lényeges. Nem nyomulásról beszélek, hanem információgyűjtésről, mert azzal neked nem csorbul a becsületed
Nyomulni ráérsz akkor is, amikor már sokkal többet tudsz róla, és főleg akkor ha egyedülálló
Nincs amúgy megtiltlva egyetlen nőnek sem hogy kezdeményezzen, semmi kivetnivaló nincs abban.
Csakis akkor ha minden (sokszor foglalt) pasasnál teszed, a foglalt pasasokat kerülnöd kell.
Ez eléggé leszűkíti a lehetőségeidet, de még mindig sokkal jobbak mint egy férfinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!