Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen emberrel versenyezni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy haverotok, legyen Béla. Béla keres nettó 1 millió körüli összeget havonta, külseje az átlagos és a helyes között van valahol, jól öltözködik, van stílusa. Gyakran edz, viszonylag sportos alakja van. Diplomás, és lerí róla, hogy van esze. Első randin a lányt beülteti a 10 milliós autójába, elviszi egy étterembe, ahol probléma nélkül otthagy 30-40 ezret. Lebeszéli a lányról a bugyit olyan témákkal, hogy a hobbija a vitorlázás, milyen helyekre jutott el eddig a világban, stb. Majd felviszi a szüleitől kapott lakásába, ami mellesleg olyan, mintha egy magazinból lenne kifotózva. Ehhez tegyük hozzá, hogy tisztában van az értékeivel, de messze áll tőle, hogy nagyképű legyen (nehogy már valami negatívat lássanak benne).

És nem írtam túlzó dolgokat, ez szerintem sok emberre ráillik, nekem is van egy ilyen ismerősöm. Egy ilyennel hogy lehet versenyezni átlagosként?

2022. okt. 14. 10:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#20: Szerintem meg inkább elbeszélünk egymás mellett és arra próbálunk célozni, hogy bármilyen nő kis munkával (sokkal kevesebbel, mint amivel a Ryan Gosling testet eléred: [link]

főleg ha még szőrtelenre is vágyik a nő, mert most az a divat) el tudja érni a Palvin Barbi szintet.

Amúgy meg áruld már el, hogy ha szerinted Palvin Barbi nem átlagos akkor ki az átlagos?

Például legyen ő az 1/10-es, hogy legyen honnan indulni: [link]

Szomorú, hogy miközben pont azt próbáljuk nektek bizonygatni, hogy az átalatok csodált Palvin Barbi (csak mert egy felkapott kis modell meg mert odafigyel az alakjára a stylistok meg az öltözködésére, a szponzorok meg a bőrápolási és egyéb kellékeire, a fotós a megvilágításra, a grafikusok meg az utómunkára) valójában egy teljesen átlagos lány, aki mellett elsétálsz a villamoson és megnézed, hogy "Ez igen, ez egy szép csaj." de nem lesz az a hetek múlva is emlékszel rá, olyan álomnő, olyan különleges.

Konkrét személy példáit sem ezért kell felhozni, hanem példaként. Hiába írnám az én ízlésemet férfiként, ha azzal sokan nem értenének egyet. Egyszer még a szavazásos rendszer előtt volt egy kérdés, hogy ki a legjobb nő, ki a legjobb pasi és itt a gyakoris tábor több száz válaszon keresztül leírt neveket és a kérdező összeszámolta, majd közölte, hogy ki hányadik helyen végzett hány szavazattal.

Itt lett nőknél első Margot Robbie, férfiaknál meg nem tudom, de valami előkelő helyen végzett Jason Momoa meg a számomra addig ismeretlen Henry Cavill is ahhoz képest, hogy sok szavazó nő számára szintén ismeretlen volt, így elaprózódtak a válaszok. Ezek miatt szeretünk példálózni velük, nem másért.

De várom a válaszodat, hogy szerinted milyen nők az átlagosak és Palvin Barbi mitől ne lenne átlagos, ha a cukormázat (ami leginkább csak titeket, nőket érdekel, minket hidegen hagy) nem számítjuk bele.

De nem fogsz rá válaszolni érdemben, mert arra is kértünk már sokakat, hogy mutassatok olyan nőket, akiknek a külsejével nincs nyilvánvaló probléma. Illetve mondj olyan nyilvánvaló problémát (beleértve akár a túlsúlyt is), ami teljesen kizárja az ismerkedés lehetőségét, ami miatt minden férfi offolja az adott nőt.

2022. okt. 15. 15:38
 22/25 anonim ***** válasza:
21: Férfiként kérdem, ha egy modell átlagos, akkor ki a nem átlagos/átlagon felüli? :D
2022. okt. 15. 20:26
 23/25 anonim ***** válasza:

#22: Én nem tartom semmire a modellséget. Az ilyen ember jókor volt jó helyen és megvan hozzá a tehetsége (mármint pózolás, exhibicionizmusa) és a gyomra, hogy ezt a munkát végezze.

Bármikor tetszőlegesen végig megyek az utcán és rámutatok neked 10-ből 3-4, 100-ból 30-40 olyan nőre, akinek ha alkalmas lenne a SZEMÉLYISÉGE modellnek, akkor lehetne belőle azt csinálni. Minden csak pénz kérdése, az meg van a divatiparnak.

2022. okt. 15. 20:36
 24/25 anonim ***** válasza:
23: HA 100-ból 30 az azt jelenti, hogy a legfelső 30 százalékban van, az bőven nem az átlag!
2022. okt. 15. 20:45
 25/25 anonim ***** válasza:
hiszen akkor elmondhatjuk, hogy szebb a nők 70(!) százalékánál...
2022. okt. 15. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!