Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgalmas lehet az a párkapcsolat, ahol a felek versenyeznek egymással?
Két történő, karrierista ember összekerül egymással. És titokban azon versenyeznek, ki kerül magasabb pozícióba, stb.
Izgalmas egy ilyen kapcsolat?
Én az iskolában éltem át ehhez hasonlót, amikor az egyik osztálytársnőmmel versenyeztünk (a legjobbak közé tartoztunk). De engem motivált a dolog.
Addig izgalmas, amig tenyleg szorakozasbol, egymas motivalasarol szol a dolog, es nem egy harc meg erofitogtatas, hogy “en jobb vagyok nalad”. Hanem orulnek a masik sikerenek.
Nalunk van olyan kollega, aki kb ugy viselkedik, mintha az lenne az egyetlen orome az eletben, hogy gyorsabban dolgozik mint masok, es ezt szereti is hangsulyozni, ot senki nem szereti :D De van amikor mas kollegakkal mi is versenyzunk, ki keszul el gyorsabban a feladataval, de a nap vegen rohadtul nem szamit, ki nyer, volt amikor fogadtunk egy kis csokiban vagy barmi, de ennyi. Az a lenyeg, hogy ez a verseny csak jatek legyen, ne valami hatalmas fontos dolog.
A háziasszonyok domináns nők, akik irányítják a háztartást, parancsolnak a férjüknek, stb.
Aki "tudja, hol a helye" az nem háziasszony, hanem inkább cseléd.
Még valami #3
Elég rossz dolog, az ilyen *tudja hol a helye" nők naivságát kihasználni. Inkább arra kellene ösztönözni, hogy ne nő legyen a talpán, álljon ki magáért, ne legyen olyan, mint akit hülyének néznek.
Na, erről a témáról ennnyit.
*hogy nő legyen a talpán
-------
Többieknek: köszönöm a válaszokat.
"Addig izgalmas, amig tenyleg szorakozasbol, egymas motivalasarol szol a dolog, es nem egy harc meg erofitogtatas, hogy “en jobb vagyok nalad”. Hanem orulnek a masik sikerenek."
Egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!