Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit értetek a "rosszfiúk" alatt, amikor azt mondjátok, hogy a nők rájuk buknak? Ki a "rosszfiú"?
Személyes példával élek, hogy elkerüljem a megszokott sablonos közhely válaszolgatást, ami majd jön hamarosan.
Amikor tetszett egy lány és ráírtam avagy beszédbe elegyedtem vele. Éreztettem, hogy érdekel és szeretnék vele többet találkozni stb(nem, nem nyomulúsan vagy betegesen)....akkor rendre kudarc lett a dolog. Persze lehet azért, mert alacsony vagyok, kopaszodok és izmos sem vagyok ergó nem rólam mintázták a Dávid szobrot.
DE amikor tartottam a távolságot, nehezebben nyíltam, megtartottam a a dolgok java részét magamban. Akkor azt vettem észre, hogy az a lány aki tetszett egyfajta kagylót látott bennem. Egy kagylót, amit szívesen felfejtene, hogy lássa mi van benne.
Nem is az eredmény volt a lényeg, hanem maga a játszma, ami elvezet odáig.
Személyes, szubjektív vélemény
Rosszfiú: nagyképű, beszólogat mindenkinek, határozott, folyton lázad, van neki valami káros szenvedélye (pl.: cigi), direkt basztatja az introvertált személyiségű embereket, nehezen mutatja ki az érzelmeit, sokszor bulizik, (hirtelen ennyi)
Jófiú: introvertált személyiségű, kedves, félénk, káros szenvedélye neki is lehet (pl.: cigi), határozatlan, gyenge testalkatú, elég csúnyán néz ki, álmodozó, nem jár bulizni, (hirtelen ennyi)
A rosszfiú, ha mint hollywoodi trope-ra gondolsz, az az, aki nem mainstream, kicsit elvontabb az ízlése, nem a parti középpontja, gonosznak tűnik, de csak mert introvertált, és nem keveredik a tömeggel.
A rosszfiú lehet jó ember.
8.
A vicces az, hogy a jelenetben is eléggé leszarják, és csak simán esznek tovább.
9
+ de pont ez igaz az állandóan keménykedő gyurmákra, tuningautós bohócokra, fuxos romákra is. Előadják magukat, de senkit nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!