Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen díszhímekkel hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen díszhímekkel hogy lehet versenyezni?

Figyelt kérdés

Tegnap ültem egy kávézóba a belvárosba (nem Budapest de végülis belváros) egyik barátnőmmel (lány barát és az ő egyik barátnőjéért vagyok oda ő meg próbál segíteni összehozni a dolgot) ugye kint a kiülős részen de voltak még rajtunk kívül úgy 20-25en ott.

Egyszercsak öblös motorhang közepette megérkezik a szemközti parkolóba egy zsír új szemet gyönyörködtető fekete audi, talán S5 de tuti a legújabb idei modell volt. Néztem mert nagyon bejött a kocsi aztán kiszállt belőle egy fiatalabb hapsi és ő is ide vette az irányt, leült és rendelt meg telefonozott.

Az a lényeg, hogy az összes létező csaj a helyszínen elkezdett bezsongani még azok is akik pasikkal voltak, mellettünk ült három nagyon szép fiatal kiscsaj akik szintén összevissza nevetgéltek meg bámulták a csávót, aki gondolom külföldi lehetett. Tényleg helyes arca volt nem tudnék hibát mondani, sötétebb bőre volt fekete göndör haja ilyen divatos oldalt átmenetes rövidre vágva ilyen nigga haj, menő cuccok rajta, ki is volt pattintva rendesen és az illatát a hely másik oldaláról is érezni lehetett, nagy kék szemei voltak. Szóval férfiként is úgy láttam, hogy jól néz ki és milyen jó lehet egy ilyen embernek. A csaj akivel voltam amúgy nagyon csinos szintén, egyetemista és tényleg nem egy buta p**cs*a aranyos is meg barátja is van de láttam rajta, hogy zavarba jött mert őt nézte a csávó, fészkelődött meg vigyorgott össze vissza.

A hab a tortán mikor megérkezett a második díszpinty egy kigyúrt feka szintén hasonló stílusba "yooo maaaan wassuuuup" szintű köszönés aztán ment a röhögcsélés. A három kiscsaj mellettünk kifordult magából én konkrétan ezt hallottam "neked melyik kéne? az audis? jaja és neked? nekem is a kisebb ahhh nézd, hogy néz úr isten, és neked? nekem mind kettő hihihi egyszerre hihihihi"

Nemtudom a sztori végét mert nagyon nézte egymást a két asztal sőt a feka bement a helyiségbe el az ő asztaluk mellett és valamit odaszólt a lányoknak akik elvörösödve vigyorogtak csak, de mi elmentünk de simán lehet meghúzták mint a hármat én simán elképzelem.

Azon gondolkodtam milyen szar lett volna ha mondjuk a kiszemeltemmel ülök itt a barátnője helyett. Ilyenkor mindig frusztrált leszek, és haragszom az összes nőre. Persze tudom szánalmas féltékeny vagyok a nőknek dehogy számít a külső áááh egyáltalán nem ez most is bebizonyosodott úgy 14től 60-ig minden nő bezsongott a helyszínen de biztos csak véletlenül mert mind felszínes volt és a felszínes embereket összefújja a szél. Én nyilván sosem lehetek olyan mint ezek, sosem fogok ilyen hatást kiváltani ezt már elfogadtam régebben is. Csak szar belegondolni, hogy mondjuk ha lesz barátnőm akkor ő is úgy fog reagálni mint ezek a lányok és esetleg ha alkalma nyílik rá mert miért is ne egyszer élünk belemenne velük akármibe. Hiszen az átlagos manus úgyis elnézi mert nincs sok választása örüljön, hogy egyáltalán nőhöz jutott. A csaj aki velem szemben ült, írtam hogy neki is van barátja már 3 éve és ő egy tök jó pali a csaj meg tényleg normális lány és nem azt mondom, hogy szívesen szétette volna a lábait de tuti megfordult a fejébe, hogy hmmmm milyen lenne, nyami. És persze ez ilyen srácokkal aztán próbálkozhatsz versenyezni de minek? Ezért utálom meg a nőket, mert már semmi tartás nincs bennük meg jön egy jobb és szállnak át a következő virágra mert az szebb az jobb annak több pénze van. 99%uk ilyen persze gondolom aki ide írni fog pont nem :) Ő biztos nem viselkedett volna így az tuti :)

2017. júl. 4. 12:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
84%
Jezusom! Uristen! Megneztek 2 jo pasit! Uristen! Most kuldjem oket a vesztohelyre, vagy meg elhetnek egy napot? Ha elsetal oda ket bombano, akkor te nem nezed meg oket, gondolom... rajuk sem pillantasz.
2017. júl. 4. 12:30
 2/35 anonim ***** válasza:
64%
Így van. Talán a pasik nem nézik meg a jó nőket?
2017. júl. 4. 12:40
 3/35 anonim ***** válasza:
79%
Igazán szívszorító történet. Tanulság: vegyél te is Audit, gyúrd ki magadat és viselkedj lazán = profit.
2017. júl. 4. 12:42
 4/35 A kérdező kommentje:
Ez nem csak arról szól, hogy megnézték őket de mindegy
2017. júl. 4. 12:46
 5/35 anonim ***** válasza:
52%

Úristen XDD Nekem pl nem jönnek be az ilyenek, a sztori elején az öblös motorhangnál reméltem, hogy valami chopperről lesz szó :D

Ettől függetlenül nem hinném, hogy bűn lenne megnézni valakit, ahogy írják, ha bemegy valahová egy igazi jó nő, őt is megnézi minden férfi kb.

Hogy lehet versenyezni? :D Ez nem verseny, a lányok megnézték a pasit, holnapután meg már emlékezni se fognak rá.

2017. júl. 4. 12:49
 6/35 anonim ***** válasza:
81%
A kisebbsegi komplexusodon itt nem fogunk tudni segiteni.
2017. júl. 4. 12:54
 7/35 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező szerintem te sokkal jobb voltál, mint a két nigga:) ;*
2017. júl. 4. 12:59
 8/35 anonim ***** válasza:
21%
mondjuk elég éretlen viselkedés,hogy nevetgéltek is,mikor meglátták azokat a férfiakat...mint valami hülye pitsa már elnézést a kifejezésért,de én lányként ha meg is néztem volna őket,tuti nem nevetgélek ott mint valami fogyatékos,csak mert bejönnek külsőre meg lazák pénzesek stb.
2017. júl. 4. 13:08
 9/35 anonim ***** válasza:
50%

Már nem azért, de az én környezetemben nem így viselkedik minden nő, ha meglát egy motorost, vmi izmos pasit vagy egy fekát. Lehet, hogy alapvetően a kávézó ilyen divat procc hely, ahova beültetek... Bp-n is vannak olyan helyek, ahol értelmes embert nem találsz, ha bemész, mert csak felszínes sznobok járnak oda.

Az meg, hogy a lány barátod foglalt és egyetemista, nem jelenti azt, hogy nem egy felszínes ribizli. Nem diploma kérdése az erkölcs.

2017. júl. 4. 13:13
 10/35 anonim ***** válasza:
15%

De bizony, de ők nem is tagadják le mindenhol, és mindenkor, és a jónőnek nem kell áudíból meg mercédesből, meg hasonlókból se kiszállnia...

2017. júl. 4. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!