Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha túl szép, hogy igaz legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl szép, hogy igaz legyen akkor az valószinűleg nem igaz, nem?

Figyelt kérdés
Van egy matchem tinderről, és irreálisan jó nő hozzám képest, így képek alapján. Már átmentünk másik platformra , de még nem találkoztunk. Eléggé érdeklődő és sok a közös pont. Elég lehet ennyi? Én olyan 10/5-6 os ffinak tartom magam, ő simán 10/8-9.

2022. okt. 8. 10:45
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
34%

Meg kellett volna.

Neki csóró vagy azt szokta jelenteni a "nincs meg a kémia" szöveg.

figyeld meg 2 héten belül valami látszólag pénzes gyökér fogja ékelgetni.

2023. jan. 18. 11:21
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem hibáztál,ha kémia nincs,akkor nem tudsz tenni semmit.
2023. jan. 18. 11:22
 53/58 anonim ***** válasza:
76%
51, látszik h nem vagy nő. Ha nincs meg a kémia, akkor nincs még a kémia. Ezt az egyet nem ragozzuk túl. Általában az illető tutyimutyi, nem történik semmi a harmadik randin sem, csak egy helyben toporognak. A férfiak kell vezetni. És ez valószínűleg nem történt meg. De én azt mondom kérdező, hogy ne is bánd. Aki azt nehezményezi, hogy ilyen rövid idő alatt nem történt semmi...
2023. jan. 18. 18:07
 54/58 A kérdező kommentje:
Rátapintottál a lényegre, pont ez történt kedves 53. Kicsit bánom is , meg nem is.
2023. jan. 18. 20:09
 55/58 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem meg nem ezt jelenti a kémia.

Én nem igazán szeretem, ha lerohan egy férfi, tehát a 3. randin ha le akar fektetni, akkor felejtős.

Viszont általában első találkozáskor el lehet dönteni, hogy van-e kémia. Szóval nem értem miért húzta tovább, lehet, hogy közben történt valami, ami miatt meggondolta magát.

2023. jan. 19. 11:04
 56/58 anonim ***** válasza:
80%
A külső témára visszatérve, régen én is mondtam, hogy nem számít a külső. Amíg el nem kezdtem társkeresőzni. De valami annyira béna pasik tudtak ott összegyűlni, hogy akkor módosítanom kellett ezt a nézetet. De, számít a külső. Nem kell, hogy Brad Pit legye, de azért meg lehessen már jelenni vele emberek közt!
2023. jan. 19. 11:06
 57/58 A kérdező kommentje:
sajnos ez a kérdés a nárcisztikus kapcsolatokra igaz... túl szép
2023. febr. 23. 07:54
 58/58 anonim ***** válasza:
68%
Igy oalizta ne egy no egx baratomat. Tobb millaval lehuzta.
2023. márc. 16. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!