Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha túl szép, hogy igaz legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl szép, hogy igaz legyen akkor az valószinűleg nem igaz, nem?

Figyelt kérdés
Van egy matchem tinderről, és irreálisan jó nő hozzám képest, így képek alapján. Már átmentünk másik platformra , de még nem találkoztunk. Eléggé érdeklődő és sok a közös pont. Elég lehet ennyi? Én olyan 10/5-6 os ffinak tartom magam, ő simán 10/8-9.

2022. okt. 8. 10:45
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
52%

40-es: ha valaki is elolvassa ezt a nyagogós hisztit, amit írtál, akkor egyböl rájön, miért nem akar senki szóba állni veled.

Szerintem te kezdettöl ilyen vagy, akinek a "lelke szép", azt senki nem tudja elrontani, másrészt gondolom, eléggé félreértelmezed ezt a fogalmat is, egy nyálas, nyafogós valakinek nem szép a lelke, hanem éretlen kisfiú.

2022. dec. 6. 09:17
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
#40 Lehet róla beszélni és panaszkodni, viszont nem kellene ezért nőgyűlölőnek lenni. Teljesen normális dolog, hogy eldöntheti az ember (igen, mi nők is), hogy kivel szeretne párkapcsolatot. Engem is utasítottak már vissza elég sokszor, mégsem utálom ezért a férfiakat, mert ha nem jöttem be nekik, akkor nem jöttem be, ez van. Ezért nem hibásak sem ők, sem én, egyszerűen így működik a világ. Emiatt nem rossz emberek ők, akik dögöljenek meg. Lehet emiatt toporzékolni meg hisztizni, de attól a világ még nem fog megváltozni: az egyetlen dolog, amin változtathatsz, az te magad vagy. És nem a külsődön kell változtatnod, hanem a belsődön. És tudom, hogy rohadt nehéz ez, főleg a jelenlegi lelkiállapotodban. Pszichológusnál jártál már? Sokat segíthet a terápia is ebben.
2022. dec. 6. 09:51
 43/58 A kérdező kommentje:
Ja , azóta már kipukkant a lufbalon :D A kérdésre a válasz igen :DD Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, az általában nem igaz.
2023. jan. 18. 11:09
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi történt? Mesélj!
2023. jan. 18. 11:11
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt? 😧
2023. jan. 18. 11:12
 46/58 A kérdező kommentje:
Nem volt meg a kémia a részéről! Valszeg nem jöttem be annyira, mint az elején látszott.
2023. jan. 18. 11:13
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

De ez nem igazolja azt hogy "túl szép hogy igaz legyen".

Az érdeklődése feléd őszinte volt,a kémia, na azt nem lehet irányítani.

2023. jan. 18. 11:14
 48/58 A kérdező kommentje:
Ez igaz, pont ezért sajnálom nagyon. Szerintem ő is nagyon kedvelt és tényleg bármi lehetett volna belőle, egyszerűen nem paszzoltunk. Persze próbálom felismerni mit hibáztam és tanulni belőle. Ha lehet.
2023. jan. 18. 11:17
 49/58 anonim ***** válasza:
0%

Kémia= csóró vagy ezekszerint

Legalább megkúrtad ugye?

2023. jan. 18. 11:18
 50/58 A kérdező kommentje:
Nem kurtam meg (pont ez volt a baj) és nem vagyok csóró.
2023. jan. 18. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!