Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha túl szép, hogy igaz legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl szép, hogy igaz legyen akkor az valószinűleg nem igaz, nem?

Figyelt kérdés
Van egy matchem tinderről, és irreálisan jó nő hozzám képest, így képek alapján. Már átmentünk másik platformra , de még nem találkoztunk. Eléggé érdeklődő és sok a közös pont. Elég lehet ennyi? Én olyan 10/5-6 os ffinak tartom magam, ő simán 10/8-9.

2022. okt. 8. 10:45
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
49%
30-as jól írja. Az emberek mindig is a külsőre mentek régen is de ma vagy 1000x jobban a külsőre mennek mint régen. Ez a fránya média nagyon be tudja a gondolkozásunkat folyásolni negatív értelemben. Ha ma nem tűnsz ki valamivel a tömegből akkor te egy vesztes vagy vagy leírom csúnyábban egy lúzer! Nekem is valamelyik felkapott influencer vagy sztár öltözködési stílusát kellene felvennem hogy legyen egyáltalán nőm mert annélkül soha nem lesz!
2022. dec. 4. 13:03
 32/58 anonim ***** válasza:
28%
#30 A szöveged alapján nem csak a külsőd sz.r, hanem a lelked is. :) Nyilván kell az intelligencia és a jólelkűség a nem túl előnyös külső mellé - és nálad mindkettő hiányzik. Mit gondoltál? Hogy elég kívül-belül sz.rnak lenni és imádni fognak a nők?! :D Idióta.
2022. dec. 4. 13:30
 33/58 anonim ***** válasza:
17%
32-es! Már elnézést! Kikérem magamnak amiket írtál. Meg amúgy a te hóhasználatod még az enyémnél is gázabb. Én szerintem téged nem idiótáztalak még egyszer sem le úgyhogy szépen beszélj öcskös!! Amúgy a mai fiatalok szóhasználatáról szólva én szerintem még a pozitívabb kategória vagyok. Tudod ki az idóta? Te vagy bazdmeg anyád!! Jaj csúnyán beszéltem? Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten!
2022. dec. 4. 14:59
 34/58 anonim ***** válasza:
49%
Arról meg hogy a mostani nők milyen stílusban beszélnek és milyen stílusban koptatják le a szerencsétlen ismerkedni vágyó férfiakat... Hát örülj ameddig csak az én stílusommal volt dolgod. Én nálam alpáribb emberkével nehogy összefuss az életben! Ez csak jó tanács volt.
2022. dec. 4. 15:01
 35/58 anonim ***** válasza:
38%

#33, #34: A lényegen nem változtat az, hogy másokat ekézel: a személyiség gáz és buta is vagy. (Saját bevallásod szerint meg még ronda is.)

Ezért nem a nőket kell utálnod.

2022. dec. 4. 15:15
 36/58 anonim ***** válasza:
45%

#32-mivel én is hasonló cipőben járok, szerintem lehetséges, sőt... hogy a lelke valaha "szép" volt, de a nők az elutasításaikkal, a sikertelenség a frusztráció szép lassan leanortizálta.

Velem PONT ez történt. Érzem, hogy az utóbbi 15-20 évben mennyit keserített az élet...

35/F incel

2022. dec. 4. 15:34
 37/58 anonim ***** válasza:
88%
#36 Nem kellene emberek elutasítása miatt átfordulni nő/férfigyülölőbe. A nőknek meg sajnos muszáj a férfiaknál határozottabban elutasítaniuk a nemkívánatos ismerkedési próbálkozást, mert ugye a csávók körében elterjedt tévhit az, hogy a nő szájából a "Nem" az nem jelent "Nem"-et. Szóval ha finomabb elutasításra vágytok, akkor előbb ezt a tévhitet tegyétek rendbe egymás fejében. Meg ha a csaj azt mondja, hogy bocs, de nem, akkor fogadd el és ne nyomulj tovább. (Mert ugye finom elutasításra vágytok, ne provokáld ki, hogy elküldjön a k.....ba)
2022. dec. 4. 16:25
 38/58 anonim ***** válasza:
59%
Azokat nem kéne lenézni, akik kevésbé szépnek születnek. Hiszen egyáltalán nem tehet arról, hogy előnyös e a külseje, vagy sem. De sokan, és főleg itt Mo-n, kiröhögik azokat, akik nem helyesek. Na ez a gáz. Lehet nem vagyok helyes faszi, de esküszöm, ha kimennék Németországba, vagy akármelyik országba, hamarabb lenne párom, mint itt, ahol lenézik azt, aki nem szép.
2022. dec. 5. 22:10
 39/58 anonim ***** válasza:
74%

Kár, hogy az inceleket nem lehet ebböl a kérdésböl kitiltani.

Éppen azzal indult a kérdés, hogy a kérdezö (férfi) nem szép, mégis egy abszolút maximum nö öt választotta, azaz nem a szépsége érdekelte, hanem a személyisége!

Az ilyenek, mint az utolsó néhány, nem azért nem találnak senkit maguknak, mert nem elég szépek, hanem mert ilyen nyafogós, nöutáló lények

2022. dec. 6. 08:15
 40/58 anonim ***** válasza:
51%

#39-es, a #36-os vagyok, elolvastad te a hozzászólásomat te rendesen? Ott írom is, hogy a tojás volt előbb, nem a tyúk, ahogy azt te feltételezed a hozzászólásodban, azaz nem születtem (születtünk) ilyen "nyafogós, nöutáló lények"-nek, hanem ez csak egy következmény. Egy ellenhatás. Reakció. Válasz. Érted? Meg ne kérdezd, hogy minek a következménye, mert felkötöm magam!

Ami a kérdezőt illeti, ő piszok szerencsés, megfogta az isten lábát (becsülje meg, egyszer régen pár éve nekem is volt egy match-em, akivel elkezdtünk beszélgetni, szép volt, jó volt, én is azt gondoltam, túl szép ahhoz hogy igaz legyen, ezért lassan óvatosan próbáltam haladni (mondjuk a szociális skilljeim és gyakorlatom teljes hiánya miatt nem is tudtam volna hogy, minden egyes betűvel féltem, hogy elszúrom), végül valaki, aki gyorsabb volt beelőzött ("neharagudj, de alakul valami egy másik sráccal...") azt hittem hogy vonat alá fekszem, vagy leugrok a panelház tetejéről) , csak hát ez sajnos engem nem vigasztal, azt a hajamra kenhetem. Attól hogy valakinek megoldódott egy problémája nekem még attól lehet aktuális, hasonló jellegű problémám...

És engedtessék már meg a jog, hogy ha valakit 15 éve frusztrál egy probléma, ami miatt sokszor már sírok is, meg az öngyilkosságon gondolkozom (komolyan, megnyitom a Tindert, és mire elfogynak a jobbrahúzások, olyan mélyre kerülök, hogy azon gondolkozom, vajon ha zacskót húzok a fejemre, mennyire gyorsan és fájdalommentesen halok meg) arról szabadon kibeszélhesse, panaszkodhasson már (ha már IRL egyáltalán nincs kinek)! Vagy itt már azt sem lehet? Dögöljek meg, csak szép csendben, de nehogy csak egy kicsit is zavarjak mást a bajommal? Bizonyos emberek problémája teljesen ignorálható, sőt, hallgatniuk KELL róla? Tényleg nem akarok EZEN a világon élni tovább!

2022. dec. 6. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!