Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl szép, hogy igaz legyen akkor az valószinűleg nem igaz, nem?
Figyelt kérdés
Van egy matchem tinderről, és irreálisan jó nő hozzám képest, így képek alapján. Már átmentünk másik platformra , de még nem találkoztunk. Eléggé érdeklődő és sok a közös pont. Elég lehet ennyi? Én olyan 10/5-6 os ffinak tartom magam, ő simán 10/8-9.2022. okt. 8. 10:45
11/58 anonim válasza:
#10 A nők kis részének - ezt nem tagadom. Viszont ez tipikus férfi-egó védő duma. A legtöbb nő szeretni és szeretve lenni akar, nem pedig pénzért dugni egy olyan emberrel, akitől undorodik.
12/58 anonim válasza:
A 3-as vagyok.
Azért írtam, amit írtam,mert tapasztalat.
Így bántak el a nők velem, a sógorommal, és három barátommal,utóbbiak közül az egyikük még öngyilkos is lett.
Pénzsóvár, elégedetlenkedő nők tették az életünket tönkre.Nem "csak" a lakásom bánta,amibe egy nincstelen falusi libát beengedtem.
De okulva belőle,és a többi esetből a nőket úgy rúgom fel, ha csak közel jönnek,hogy ....
13/58 A kérdező kommentje:
Please maradjunk a témánál. Hihetetlen , de van olyan is mikor a nő is megfelelő anyagi biztonságot tud teremteni magának, és magasztosabb életcéljai vannak annál, hogy eltartassa magát egy kétlábon járó automatával.
2022. okt. 8. 12:26
14/58 anonim válasza:
13. “ De okulva belőle,és a többi esetből a nőket úgy rúgom fel, ha csak közel jönnek,hogy ....”
Muci, nem gond, ha a fiúkhoz vonzódsz, nem kell hozzá indokot keresni, de ezért nem a nők a hibásak.
15/58 anonim válasza:
Hát kérdező te nagyon szerencsés vagy lehet csak azért mert jó tanulmányi eredménnyel végzel mivel egyetemen tanulsz és akkor már megengedheted magadnak hogy szép nőkkel is tudj matchelni főleg ha ők ezt látják. Remélem kiderül a csajodról hogy nem a pénzre fog menni mert az ismerkedések eleje jó és az első pár év is után nyílik csak ki a legtöbb nőnek a zsebéből a bicska, légy óvatos! Én is matcheltem szép nőkkel de nekem nem írtak vissza amin nem is csodálkozok mert nekem csak egy sz.ros szakács végzettségem van és konyhai kisegítőként dolgozok. Egy egyetemista sokkal nagyobb ember a szemükben hiszen ők fognak majd idővel a legjobban keresni akár 500 000 Ft de lehet hogy 800 000 Ft-ot is simán. A nők megérzik hogy kik mennyit keresnek én meg még nagyon az átlagos nőknek sem kellek mivel a 200-250 000 Ft az semmi, a nőknek anyagi biztonság és luxus kell amit egyelőre én nem tudok megteremteni a kérdező viszont idővel megtud. Mondjuk nekem a szakképesítés egyelőre elég igaz bár még fiatal vagyok, ha egyetemet nem is de az érettségi néha megszokott a fejemben fordulni. A lényeg! A legtöbb nőnek szakmunkás már nem nagyon kell vagy nem elég inkább az egyetemet végzett irodai munkás kell a nagyobb fizetés és anyagi biztonság meg luxus miatt!
16/58 anonim válasza:
A személyes találkozás fogja eldönteni. Élőben mindenki más.
17/58 anonim válasza:
#15 Úristen... Biztos a végzettséged miatt nem írtak vissza neked a csajok, nem is a felszínességed és korlátoltságod miatt.
18/58 anonim válasza:
17-es válaszoló! Elnézést de ez kimarad a 15-ös válaszomból! Tisztelet a kivételnek amelyik nem ilyen de sajna a 80% sajnos ilyen!
19/58 anonim válasza:
Te keresel ő tanul.. sokan előre kiakarják taposni a tutit.
20/58 NTBS válasza:
Igen, elég lehet egy kapcsolat működéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!