Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Budapesten Tinder Golddal 0 like 0 match az arányom 2 hét alatt akkor nagyon ronda férfi lehetek? 27/F
#6: "Shadowban, azaz nem mutatja senkinek a profilod, vagy csak kevés embernek."
Tehát FIZETSZ A SZOLGÁLTATÁSÉRT és shadowbant kapsz csak úgy?
És én még azt gondoltam, hogy milyen korrekt a Tinder, mert lehet törölni magadat, nem úgy, mint a Badooról meg nem kapsz tőlük kamuleveleket, hogy xy-nak tetszel, közben meg be se lépett hetek óta, de most ő is kap egy levelet és kínos, ciki pillanatokat okoz.
Vagy a Facebook, ami a világ legnagyobb adathalász cége.
Társkeresőkön a nők a férfiak csak 4!!!%-át húzzák jobbra... ezzel szerintem mindent elmondtam.
De inkább folytatom, statisztikák alapján a férfiak 80%-át abszolút nem tartják vonzónak, egy 10 skálán a legtöbb férfi szerintük 2-3 maximum.
A férfiak ezzel szemben ha értékelik a nőket, normál eloszlás fog kijönni végeredménynek. Tehát a legtöbben átlagosak 4-6 között, kevés szélsőértékkel.
Tinder és társai amúgy is nagy átverések. Friss regisztrálókat előre sorol a rendszer, aztán pár nap múlva a matchek/like-ok arányából eldönti az algoritmus te mennyire vagy kellendő. MInél kevesebb like/match jött rád annál kevésbé fogja a profilodat feldobni másoknak, míg végülk gyakorlatilag nem is létezel majd a társkeresőn.
Az elején ráadásul kamu, botokkal lesz pár match-ed / like-od, hogy ösztönözzön az előfizetésre. Miután ezt megtetted persze ugyanúgy láthatatlan maradsz...
Az online társkeresés amúgy is csak a külsőről szól, szóval csak és kizárólag a legjobban kinéző férfiaknak van ott esélyük. És ezen ne vitatkozzunk, ahol KÉPEK alapján dönti el az ember, hogy ki tetszik/nem tetszik neki, mégis mi másról szólna a dolog, mint a minél jobb külsőről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!