Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Budapesten Tinder Golddal 0 like 0 match az arányom 2 hét alatt akkor nagyon ronda férfi lehetek? 27/F
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 21:56
1/14 anonim válasza:
Bem a tinderen mit mondanak a nők? Ott esetleg probáltad?
2/14 anonim válasza:
Kétlem.
Tinderen nagyon keveseknek van sikerük
3/14 A kérdező kommentje:
Ennyire semmi? Több százezer nő közül 0? Katasztrófa… aligha hiszem, hogy van férfi e világon, aki valóban aratna itt.
2022. okt. 5. 22:10
4/14 anonim válasza:
Nekem volt olyan heti 6-7,kb ráírtam a felére de soha nem jött válasz.Ez se jobb szerintem
5/14 anonim válasza:
Photofeeler hányasra pontozza a Tinderre felrakott képeidet?
6/14 anonim válasza:
Shadowban, azaz nem mutatja senkinek a profilod, vagy csak kevés embernek.
Ha nem ez, akkor tényleg ronda vagy.
7/14 anonim válasza:
Igen. Nekem is hasonló az eredmény, és én nagyon ronda vagyok.
8/14 anonim válasza:
Hat az cumi kérdező. Elég gaz lehetsz
9/14 anonim válasza:
Nem te veled van a gond elsősorban kérdező hanem az emberek magas külsőségi elvárásaikkal. Egyszerűsítve mindenki a legjobban kinéző egyedekre megy főleg a nők. Minél jobb vagy külsőleg annál nagyobb esélyed lesz ezeken az internetes társkereső oldalakon. Ha átlagos vagy az alatti vagy még a platinumra is előfizethetsz már ha van olyan de ott sem lesz nagyobb sikered. Sajnos a nők válogatnak elég durván még mi nálunk férfiaknál is jobban és ők csak a legjobb felső 20%-os pasikba fognak energiát belefektetni, mi belénk csak nagyon kevesen vagy senki sem. Ide jutottunk 2022-ben.
10/14 anonim válasza:
Nekem sincs sok matchem ha van akkor a nők nem hajlandóak visszaírni ha írok nekik. Én már ott tartok hogy mindenkit jobbra húzok hátha több match lesz de a fenéket. Legtöbb nőnek az elvárásai a csillagos egekben vannak és nem képesek lejjebb menni pedig akkor nagyobb eséllyel találnának patrnert maguknak. A teltebb nőknek is vékony kockahasú pasi kell már a pocakos pasi meg élje le az életét egyedül társ nélkül. Erről szól a 2020-as évek és kitudja a 30-40 és még sorolhatnám évek mit hoznak magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!