Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta előfizettem Tinder Goldra (3 hete), egy lájkot sem kaptam és match-em sem sincs Budapesten. Van, akinek ismerős a helyzet?
Most lehetne azt mondani, hogy akkor pereld be a t1nd3rt, csak van egy icike-picike probléma. (Az előfizetés "NEM =" a garanciával.)
Remélem, hogy a "nevével" ellentétben nem került sokba. (Mert nem tartom kizártnak, hogy pénzkidobás volt.)
A jövőben, ha mindenképp költekezni akarsz, akkor célszerű inkább olyanra fordítani, aminek nagyobb a valószínűsége, hogy meg is éri... :,D
Nem csinált ő semmi rosszat, férfiként Tinder Gold kb. kötelező. Talán a férfiak felső 10%-a az, aki el tud lenni előfizetés nélkül is, de még nekik is necces. Sajnos ha az ember ronda, akkor ronda. Van ilyen. Életben sincs ez másként.
Nem elég h előfizetsz Goldra utána boostolni is kell.
Ha akkor sem jönnek a lájkok akkor minden fotót cserélni...
Engem is csak 1-2 dagadt nő like-olt, de azt nem tekintem relevánsnak. Tinderen kemény viszonyok uralkodnak, ha ronda férfi vagy...
Nem tudom, eszem ágában nem volt match-elni velük meg írni nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!