Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez akadályozó tényező egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akadályozó tényező egy kapcsolat kialakulásál?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők válaszát várom a következőkről:

Jelenleg 29 éves férfiként szuleimnél élek, egy külön bejáratú két szobás, tetőtéri lakásban. Magamnak vásárolok, illetve felújítattam ezt a fenti lakást. Bár a szülők közel vannak, de nem avatkoznak bele hogy mire költöm a pénzem, ergo önállóan élek. Már egy lakást kinéztem, bár egyelőre bérlésre, nem biztos hogy meg tudom e venni.

Szóval a kérdés az ,hogy egy kapcsolat kialakulásál ez negatív tényező, hogy szüleim felett de külön élek tőlük? (Kertes házban)

Eddig nem volt tőkém a költözéshez.

Szerintetek egy normális nő, akivel még nem találkoztam sajnos, ez számít neki ?

2022. okt. 5. 07:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
20%

A mai modern, progresszív nők iszonyodnak az anyósoktól, tehát kizárt számukra ez a létforma.

Ma a férfi egy idomítható állatfajta, amelyik nem ilyen, az kuka.

A nők meg olyanok mint a macskák, kontrollmániás a 99%-uk.

De az, hogy ők mit tudnak nyújtani....baromira másodrangú szerintük.

2022. okt. 5. 10:18
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ahhoz nem kell "iszonyodni" senkitől se hogy ne akarj vele együtt élni.

Írom ezt úgy hogy 3 évig laktam egy fedél alatt anyósommal akit imádok. Soha többé nem költöznék össze semmilyen rokonnal.

2022. okt. 5. 10:20
 33/51 anonim ***** válasza:
91%

"Ma a férfi egy idomítható állatfajta, amelyik nem ilyen, az kuka"

Igény az együttműködésre a párod részéről az nem egyenlő az idomítással. Csak a férfi EGO fordítja le így.

2022. okt. 5. 10:27
 34/51 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ez nem lenne taszító, ha magát az élettered önállóan tartod rendben (főzés, mosás, takarítás), és nem anya intézi. Miért költöznél albérletbe, miért dobnád ki a pénzed az ablakon, ha egyébként így is el tudsz különülni, és meg tudod alapozni az önálló egzisztenciád? (Nyilván, ha emellett hónapról hónapra élnél, akkor az már taszító lenne.)
2022. okt. 5. 10:39
 35/51 anonim ***** válasza:
97%
Nekem semmi problémám nem lenne ezzel ha x idő után hajlandó a másik fél az összeköltözésre külön.
2022. okt. 5. 10:48
 36/51 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem tetszene. Alapból házban nem akarok élni, van lakásom.

Én is ismerek ilyen családot. Egyik barátnőm, meg a szülei, meg a testvére, annak a férje és a gyerekük, plusz a két nagymama. Azt hiszi ő is, hogy külön élnek, de hihetetlen mód egymásra vannak utalva.

Az én családom pedig introvertáltakból áll. Nekem a tudat is sok lenne, hogy ott van valaki a közelben, aki becsöngethet. Nekem a párom szülei mindig idegenek lesznek, soha nem lesz bensőséges a kapcsolatunk, hisz nem ők neveltek fel.

Sokan ilyenkor azt hozzák fel, hogy egy jót szexelni sem lehet, ha ilyen közel vannak - én egy szívből jövőt nevetni nem tudnék.

2022. okt. 5. 12:01
 37/51 anonim ***** válasza:
71%
Olyan értelmi szinttel rendelkező nő, amilyen neked megfelelne, kérdező, semmilyen körülmények között sem fog tőled akarni semmit ezekkel a feltételekkel.
2022. okt. 5. 14:13
 38/51 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem zavarna, hiszen külön élsz, nem kell őket a konyhában kerülgetnem, mászkálhatok akár meztelen a házban stb. 25n
2022. okt. 5. 15:21
 39/51 anonim ***** válasza:
86%
Nem a 28-as vagyok, de szerinted az fair, hogy a párod rád tolja a szülei ápolását, majd megörökli a házat? Jogilag rendben van, de erkölcsileg...
2022. okt. 5. 18:00
 40/51 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem tetszene. Nem is lenne kizáró ok, de én nem költöznék oda. Tehát pár hónap járás után vagy megyünk közös albiba, vagy ennyi volt. Nekem is van amúgy külön lakrészem az emeleten és az én szüleim is jófejek. De eszembe nem jutna egy férfival a gyerekszobámban összebútorozni, még így sem, hogy másik emelet, külön fürdő. Azért na, ne szórakozzunk már.

Ha ápolásra szoruló szülővel, testvérrel, bármilyen rokonnal élne, az már magában kizáró ok. Ápolja egyedül amíg tudja, de elég önzőség így elvárni bárkitől is az összeköltözést. Hát nem vagyok saját magam ellensége, hogy mindjárt ápolónőnek is szerződjek.

2022. okt. 5. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!