Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akadályozó tényező egy kapcsolat kialakulásál?
Elsősorban nők válaszát várom a következőkről:
Jelenleg 29 éves férfiként szuleimnél élek, egy külön bejáratú két szobás, tetőtéri lakásban. Magamnak vásárolok, illetve felújítattam ezt a fenti lakást. Bár a szülők közel vannak, de nem avatkoznak bele hogy mire költöm a pénzem, ergo önállóan élek. Már egy lakást kinéztem, bár egyelőre bérlésre, nem biztos hogy meg tudom e venni.
Szóval a kérdés az ,hogy egy kapcsolat kialakulásál ez negatív tényező, hogy szüleim felett de külön élek tőlük? (Kertes házban)
Eddig nem volt tőkém a költözéshez.
Szerintetek egy normális nő, akivel még nem találkoztam sajnos, ez számít neki ?
Akkor összefoglalom annak aki nem érti.
A kérdezőnek van egy saját önálló lakrésze a szülei telkén illetve azok házán a tetőtérben. Véleménye szerint feltalálta a spanyolviaszt mert így nem fizet albérletet és a kedves szülei amúgy sem szólnak bele semmibe. Személyes sértésnek veszi, hogy ezt a dolgot egyetlen normális nő sem tolerálja és nem akar senki anyósékkal egy portán élni.
A kérdező NEM AKAR költözni sehová mert neki ÍGY KÉNYELMES.
Ergo egy olyan nőt keres aki elviseli hogy anyóska felkiabál hogy "gyertek le enni" hiába főzött a barátnő is.
Anyóska ha még nem is mondja, de tud minden lépésről, véleménye van.
Ezt hiába tagadjuk. Egyetlen normális nő sem akar így élni az anyós mellett (felett) hiába különbejáratú a dolog. Anyuci pici fia ezt nehezményezi és értetelenkedik.
Az ismerőseim legnagyobb része így él. Legtöbben kapcsolatban is.
Manapság az átlag felett keresőknek is csak álom egy saját ház.
Felig off topic, de ha oreg es beteg szulei lennenek, akkor is ugyan ilyen rossz szemmel neznetek ra?
Sokkal rosszabb. Onnantól ingyen ápolónő is lehetnék mondjuk a következő 10 évben. Utána a kérdező megörökli a házat (amihez nekem semmi közöm sem lesz). Inkább ezt a 10 évet olyan kapcsolatba fektetem ahol mindketten gyarapodhatunk. Közös lakás (akár közös hitellel). Ahol én is egyenrangú partner vagyok, nem csak egy tartozék.
Kérdező legutóbbi válaszod alapján , legközelebb nehogy beírj hogy mekkora király vagy hogy így élsz.
Vannak nők akiknek nem jön be , pont.
de kerülhetsz olyan helyzetbe, ami ezt felülírhatja
Húú...bizony bizony...És akkor még ott vannak a piszkos anyagiak is. Nagyon igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!