Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a korban már nagyon le vagyok maradva?
Menj el olyan pszichológushoz, aki sématerápiával dolgozik, ő tud segíteni ezen a problémán!
Egy nagy igazság: a ronda embereknek is van párjuk. A keveset keresőknek is van. Azon a jó isten sem tud változtatni, hogy mindig viszonozzák az érzéseid. Párkeresésnél benne van a pakliban, hogy elutasítanak, de ez teljesen rendben van, nem illünk mindenkihez.
Neked az önbizalmadon kell segíteni.
És még egy igazság a komoly kapcsolatot kereső nőkről: inkább választanak egy humoros kevésbé jól kinéző pasit, akivel jól érzik magukat, mint egy tökéletes külsejűt, aki savanyú.
Ha nem vagy elégedett a külsőddel, kezdd el megtalálni az öltözködési stílusodat, egy jó fazonu haj és borosta/ szakáll kombo csodákra képes, ha eddig nem edzettél, kezdd el akár otthon, a futás ingyen van, néhány sulyzot és szalagot beszerzel, otthon is lehet vele gyakorlatozni.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Mindenki a saját tempójában halad az életben,a lényeg, hogy önmagadért kezdd el.
Egyrészt ne írd le magad. Ez a "kinek kellenék" szöveg felejtsd el.
Másrészt ismerkedj úgy mintha nen is vennél arról tudomást hogy neked még nem volt kapcsokatod. Ne felejtsd el, ez nincs kiírva a homlokodra, senki nem tudja, csak te, és nen is nagyon tartozik másra, és nincs is nagy jelentősége.
Biztos találsz valakit aki majd sok türelemmel lesz veled.
Én is voltam már így pasival, aki az elején nagyon félénk volt, de túl lettünk a dolgokon bár én idősebb voltam tőle.
Neked már elment a Titanic (hajó). Mindig lemaradásban leszel a normálisan fejlődő férfiaktól.
Durva ha elmész az utcán egy 13,14,15 fiú mellett és lehet ő már többet tud a nőkről (oral de lehet szexen is túl van) mint te majdnem középkorú (30) férfiként.
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, 2 millió körül keresek (részvények, német preszízs céges autó...). Ez már az átlagot megüti, de még így se elég... 10-15 milliót meg már elég kevesen keresnek. Ha te ennyit fogsz és ezt tudod előre, akkor jó neked, amúgy meg ne álmodozz, nők 50-55 éves korukig vidáman válogathatnak a legjobban kinézők közül. Utána mondjuk valóban fordul a kocka, de arra még várnod kell ;). Sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!