Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy egy 36 éves férfi az édesanyjával, és az édesanyja éllettársával jár el nyaralni? Végülis jobb, mint egy egyedül, vagy otthon 4 fal közt maradva egész évben, nemde? Vagy mégsem? Ja se barát, se barátnő sok-sok éve.
Ha az illetőnek jó így, akkor miért kellene foglalkoznia mások véleményével?
Szerintem egy férfi el tudja dönteni, mit akar.
Neked jó elmenni velük akkor mit érdekel, hogy az itteni feministák mit hápognak ezen?
Az mennyivel jobb mikor a sugardaddy viszi el őket és cserébe rá kell cuppani a 60-70es papikára nekik? Na ugye
Élvezd a nyaralásokat, nem kell foglalkozni ezekkel
Jah, én is inkább anyámat meg az élettársát kérdezném meg...lehet, hogy nekik kellemetlenebb.
Ugyanis azt magasról mindenki lesz@rja, hogy kivel mész nyaralni, senki nem fog foglalkozni vele.
Kit érdekel, 24 vagyok, családdal megyek kb. mindenhova kikapcsolódni, de más haverok is vannak, hogy így, hogy például elmegy az anyjáékkal nyaralni. Ennyi idősen még apám is elment az anyjáékkal egy évben egyszer üdülni.
Inkább élvezd, hogy ott vannak melletted a szüleid, testvéred, más családtagok, értékeld őket, mert később, ha lesz saját családod már lehet erre nem jut idő, eltávolodtok, kiköltözöl, stb.
Nekem például most halt meg nemrégen a nagymamám és egyáltalán nem bánom, hogy feljártam hozzá tv-t nézni, politizálni, beszélgetni. Ha tehettem volna még többet mentem volna fel hozzá. Amikor valaki él, hajlamosak vagyunk természetesnek venni, hogy velünk van, nem értékeljük annyira, mert megszoktuk. Erre én is most jöttem rá és próbálom minél inkább értékelni a rokonokat, szülőket, családtagokat. Nyilván az életnek van egy rendje, egy idő után nem árt saját családot alapítani, de maradj a véreidhez közel és ha jó viszonyban vagy velük akkor légy érte hálás, mert rengeteg szétvert család van manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!