Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy egy 36 éves férfi az édesanyjával, és az édesanyja éllettársával jár el nyaralni? Végülis jobb, mint egy egyedül, vagy otthon 4 fal közt maradva egész évben, nemde? Vagy mégsem? Ja se barát, se barátnő sok-sok éve.
Figyelt kérdés
És most ne olyan válaszokat írjatok, hogy jajj, de hogy baj, vagy ez tök trendi, mert szerintem annyira nem csúcsszuper ez az állapot.2022. aug. 8. 16:52
11/22 anonim válasza:
Akkor van baj, ha azért nem megy barátnővel, mert inkább az anyuékkal megy. Máskülönben miért ne?
12/22 A kérdező kommentje:
Na igen, természetesen ha volna bnő, akkor vele mennék, nem anyámékkal.
2022. aug. 8. 20:39
14/22 anonim válasza:
De csalàdból csak egy van, baràtnőböl lehet több is 😄😉🤣
15/22 anonim válasza:
szerintem az a rosszabb, hogy nincsenek barátok
17/22 A kérdező kommentje:
14, Igen
2022. aug. 8. 21:15
18/22 anonim válasza:
Talán nem csúcsszuper, de nem is gáz. Tulajdonképpen kinek mi köze hozzá?
Nincs párod.. de akinek van is előfordul, hogy szülőkkel együtt megy nyaralni.
A környezetemben van ilyen, sosem tartottam gáznak. Szerintem nem kell ebből ügyet csinálni.
19/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ameddig az anyuka / élettárs ajánlja fel, és nem a gyerek akaszkodik rájuk. Én is megyek nyaralni a szüleimmel 33 évesen, nem találok benne semmi problémát, mert amúgy nem ebből áll az életem, eljárok másokkal is programokra, rendezvényekre, nem otthon ülök az év többi 50-51 hetében... inkább töltsünk együtt némi időt minőségileg addig, amíg nem késő.
20/22 A kérdező kommentje:
Akkor elmegyek :D
2022. aug. 9. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!