Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy egy 36 éves férfi az édesanyjával, és az édesanyja éllettársával jár el nyaralni? Végülis jobb, mint egy egyedül, vagy otthon 4 fal közt maradva egész évben, nemde? Vagy mégsem? Ja se barát, se barátnő sok-sok éve.
Figyelt kérdés
És most ne olyan válaszokat írjatok, hogy jajj, de hogy baj, vagy ez tök trendi, mert szerintem annyira nem csúcsszuper ez az állapot.2022. aug. 8. 16:52
22/22 anonim válasza:
Én mentem USÁba szüleimmel mikor 35 voltam. Nem mindegy a felállás hogy 1: nagy gyerek vagyok, ők meg az örökké gondoskodó szülők. vagy 2: én vagyok az ügyeletes talpraesett mert ők ennyi idősen már "nem tudják merre van előre" és őnekik kell felügyelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!