Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a korban már nagyon le vagyok maradva?
Sehogy. Saját tapasztalatból mondom. Jártam. Majd' 2 millió nála is maradt. Továbbra se tetszem azoknak a nőknek, akik nekem tetszenek... Pszichológus drogosokon meg hasonlókon tud segíteni. Főleg olyan problémákon, amik az egyénen múlnak. Az, hogy te szarul nézel ki és ezért nem tetszel szép nőknek azzal nem tud mit csinálni, mert nem "tudja" (nem is kell neki) meggyőzni a nőket, hogy ne külső alapján válogassanak.
Dehogy gáz.És ne gondold ezért magad "hátrányosnak" , talán csak meg kell várnod azt a személyt, aki megérdemel téged.
Manapság már mindenki tizenévesen b.sz.k , te valószínűleg valamiért
kivételes vagy.Semmi gond nincs ezzel.
Hogy állsz a pénzel? Legtöbb 15-30 év közti nő a rosszfiúkat, kiszámíthatatlant szereteti, majd a te időd 30 év felett lesz amikor egy jólkereső nyugodt stabil férfit választanak. Bétabux jelenség.
Addig meg gyúrj az egzisztenciára, hogy a pénzért megkívánjanak.
Én 25 évesen szűz vagyok, engem észre se vesznek a nők, de nem baj, majd 30 év felett érdekes leszek a számukra, amikor már kapuzárási pánikkal küzdenek. Esetleg gyerekes nők, akik pótapát keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!