Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a korban már nagyon le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a korban már nagyon le vagyok maradva?

Figyelt kérdés
Nemsokára 27 éves leszek de nővel még kapcsolatom nem volt. Egy egyszerű beszélgetést sem tudok felmutatni. Állandóan csak azon jár az eszem,hogy már úgysem kellenék senkinek sem hiszen egy tapasztalatlan, szűz lassan 27 éves férfi jobb, ha nem is megy a közelükbe. Tinédzser korom óta nem tudok másra gondolni mint arra,hogy esélytelen vagyok.

2022. szept. 26. 22:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagy lemaradva. Nőket nem érdekli, hogy szűz vagy vagy sem max. azt mondják "jajjjj de cukiii, hogy még szűz". A kinézeted az egyetlen, ami számít nekik. Azzal foglalkozz, hogy azt felfuttasd a csúcsra és akkor egyből lesz is nőd. Nem is egy.
2022. szept. 26. 22:17
 2/19 anonim ***** válasza:
9%
Már lefőtt a kávéd.
2022. szept. 26. 22:26
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
27 évesen villám gyorsan menj el pszichológushoz, ha nővel még beszélgetni sem mersz. Nyilván le vagy maradva, de ezen lehet dolgozni.
2022. szept. 26. 22:56
 4/19 A kérdező kommentje:
Egy pszichológus hogyan tudna rajtam változtatni?
2022. szept. 26. 22:58
 5/19 anonim ***** válasza:
40%

Sehogy. Saját tapasztalatból mondom. Jártam. Majd' 2 millió nála is maradt. Továbbra se tetszem azoknak a nőknek, akik nekem tetszenek... Pszichológus drogosokon meg hasonlókon tud segíteni. Főleg olyan problémákon, amik az egyénen múlnak. Az, hogy te szarul nézel ki és ezért nem tetszel szép nőknek azzal nem tud mit csinálni, mert nem "tudja" (nem is kell neki) meggyőzni a nőket, hogy ne külső alapján válogassanak.

2022. szept. 26. 23:56
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem
2022. szept. 27. 00:25
 7/19 anonim ***** válasza:

Képet küldj.

Köszi.

2022. szept. 27. 03:22
 8/19 anonim ***** válasza:
7%
Plasztikai sebesznek panaszkodj. O segit,nem a pszichologus. 2 millabol komlpett uj fejed lesz.
2022. szept. 27. 05:53
 9/19 Teqiero85 válasza:
100%

Dehogy gáz.És ne gondold ezért magad "hátrányosnak" , talán csak meg kell várnod azt a személyt, aki megérdemel téged.

Manapság már mindenki tizenévesen b.sz.k , te valószínűleg valamiért

kivételes vagy.Semmi gond nincs ezzel.

2022. szept. 27. 06:02
 10/19 anonim ***** válasza:
30%

Hogy állsz a pénzel? Legtöbb 15-30 év közti nő a rosszfiúkat, kiszámíthatatlant szereteti, majd a te időd 30 év felett lesz amikor egy jólkereső nyugodt stabil férfit választanak. Bétabux jelenség.

Addig meg gyúrj az egzisztenciára, hogy a pénzért megkívánjanak.

Én 25 évesen szűz vagyok, engem észre se vesznek a nők, de nem baj, majd 30 év felett érdekes leszek a számukra, amikor már kapuzárási pánikkal küzdenek. Esetleg gyerekes nők, akik pótapát keresnek.

2022. szept. 27. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!